INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID. Noi probleme pentru Eden Hazard! Motivul pentru care i-a înfuriat pe șefii blancos

Eden Hazard. foto: Guliver/Getty Images
Eden Hazard. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 15:21 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 15:30

Real Madrid a investit 100 de milioane de euro în transferul lui Eden Hazard  în 2019, însă starul belgian nu corespunde așteptărilor

Mai mult accidentat în primul sezon și cu cifre slabe, el i-a înfuriat din nou pe șefii blancos la întoarcerea din vacanță. Mijlocașul ofesniv de 29 de ani s-a prezentat la pregătirile lui Zidane la fel ca vara trecută (avea 5 kilograme în plus), supraponderal! 

„Are nevoie de două-trei săptămâni să-și revină la greutatea optimă și ridică mari îndoieli asupra profesionalismului. Nici selecționerul Roberto Martinez nu l-a utilizat deloc în Nations League, cu Danemarca și Islanda, din același motiv!

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Boloni, motivul unei dispute interne la Gent! Cine i-a luat apărarea, după atacul lui Iaremciuk

Mărturie-șoc după o nouă accidentare gravă a starului din naționala Italiei: „A vrut să se lase de fotbal!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zorrozabal
zorrozabal  •  11 Septembrie 2020, 19:52

Petarda!Zidanne-care a ajuns mare antrenor cu echipa construita de Ancelotti si cu Cristiano in mare forma-ii nenoroceste pe Real cu transferurile lui revoltatoare!

ciuke
ciuke  •  11 Septembrie 2020, 16:23

Ajunge sub forma de imprumut la...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează