INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA

Real Madrid, pierderi de 15 milioane de euro în ultima săptămână din cauza pandemiei de COVID-19

Estadio Alfredo Di Stefano FOTO Imago +8   FOTO
Estadio Alfredo Di Stefano FOTO Imago

Articol de - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 17:05 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 17:05

Real Madrid a pierdut 15 milioane de euro în patru zile pentru că meciurile cu Liverpool și Barcelona se joacă fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus.

Duelul dintre Barcelona și Real Madrid este cel mai urmărit eveniment din toată lumea, dar va fi pentru a doua oară în istorie când El Clasico se va disputa fără spectatori în tribune. Prima dată a fost în tur, în meciul jucat pe Camp Nou, câștigat de Real Madrid cu 3-1. Din cauza crizei provocate de pandemia de COVID-19, accesul suporterilor pe stadion nu este permis în Spania din martie 2020.

Pierderi de 15 milioane de euro pentru Real Madrid

Real Madrid va pierde 5 milioane de euro pentru că episodul 246 din „El Clasico” se va disputa fără spectatori. Meciul se va juca pe Estadio Alfredo Di Stefano, cu porțile închise, iar aceasta va fi a 12-a arenă care găzduiește un duel dintre Barca și Madrid.

11 stadioaneau găzduit cele 245 de episoade din „El Clasico” până acum: Bernabeu (98), Camp Nou (88), Les Corts (30), Chamartin (17), Metsalla (3), O'Donnell (3), Metropolitano (2), Velodromo Parque Deportes (1), Calderon (1), La Romareda (1) și Hipodromo Castellana (1)

Real Madrid a învins Liverpool, scor 3-1, în turul „sferturilor” din Champions League, iar trupa lui Zinedine Zidane a pierdut 10 milioane de euro pentru că partida s-a disputat fără spectatori.

Se modernizează Santiago Bernabeu

Real Madrid a profitat de pandemia de coronavirus, timp în care majoritatea echipelor din fotbal dispută meciurile fără spectatori, iar lucrările de modernizare la Santiago Bernabeu sunt în plină desfășurare. Arena va fi gata în 2022, noul „Bernabeu” urmând a fi o stadion de 5 stele, cu acoperiș retractabil și fațadă modernizată. De asemenea, capacitatea stadionului va crește cu 3.000 de locuri, ajungând la 84.000 de locuri.

Noul stadion Santiago Bernabeu, foto: AS.com
Noul stadion Santiago Bernabeu, foto: AS.com
Noul stadion Santiago Bernabeu, foto: AS.com
Noul stadion Santiago Bernabeu, foto: AS.com
Noul stadion Santiago Bernabeu, foto: AS.com
+4 FOTO

VIDEO. Gică Hagi, amintiri din perioada petrecută la Real Madrid și Barcelona: „Le iubesc pe amândouă! Trebuie să știi meserie că altfel nu merge”

Citește și alte știri despre El Clasico:

Zidane a răsturnat balanța în El Clasico » Real Madrid domină în derby-urile cu Barcelona!

11 curiozități despre primul Real Madrid - Barcelona din 2021 » Ce record va egala Lionel Messi + premieră în El Clasico

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close