INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid pregătește 120 de milioane pentru Mbappé!

120 de milioane pentru Mbappé
120 de milioane pentru Mbappé

Articol de - Publicat vineri, 13 august 2021 20:05 / Actualizat vineri, 13 august 2021 20:14

Madridul nu renunță la ideea de a-l cumpăra pe atacantul lui PSG, Kylian Mbappe, 22 de ani, care a intrat în ultimul an de contract la clubul parizian

Imagini de la primul antrenament al lui Messi la PSG + când ar putea debuta
PSG
Imagini de la primul antrenament al lui Messi la PSG + când ar putea debuta

După ce l-a adus pe Leo Messi, Nasser Al-Khelaïfi i-a transmis un avertisment lui Kylian Mbappé: "Ne-a cerut o echipă competitivă. Acum o are pe cea mai bună. Nu mai sunt scuze dacă insistă să plece".

Președintele lui PSG a anunțat Direcția Națională pentru Controlul Gestiunii (DNCG), cea care supervizează situația financiară a cluburilor franceze, că va obține 180 de milioane de euro în această vară pentru a echilibra balanța cheltuieli-încasări. 

NAK speră ca argentinianul să aibă un impact pozitiv masiv. Conform Marca, parizienii ar fi vândut deja 832.000 de tricouri cu Messi. La 104 euro unul, ar însemna 86,5 milioane. Numai 15% din această sumă rămâne la club, restul intră în contul Nike. Totuși, 13 milioane în câteva zile nu înseamnă puțin.

La Madrid, Florentino Pérez crede că, în această situație, Al-Khelaïfi nu-și poate permite să-l piardă gratis pe Mbappé în 2022. Și, anunță postul de radio Cadena SER, președintele lui Real va face în această lună o ofertă de 120 de milioane de euro pentru KM7. O propunere bună pentru un jucător cu un an înainte de sfârșitul contractului. 

Rivalul lui PSG rupe tăcerea după transferul lui Messi: „Nu e drept!”

Situație incredibilă la Inter Milano! Președintele Zhang e mai speriat de partidul comunist chinez decât de ultrașii „nerazzurri”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează