INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid pregătește o mutare surpriză » Vrea să-și vândă un jucător pentru a avea bani să-l cumpere pe Neymar

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 15:25

Real Madrid este gata să-l dea pe Toni Kroos lui Manchester United. ”Diavolii roșii” vor trimite o ofertă, în această lună, clubului spaniol pentru mijlocașul echipei lui Zidane. Jose Mourinho este un admirator al germanului și îl dorește cu insistență pe ”Old Trafford”.

Fotbalistul, în vârstă de 27 de ani, și-a consolidat statutul după ce s-a transferat de la Bayern Munchen pe ”Santiago Bernabeu” în 2014, el fiind considerat unul dintre cei mai buni playmakeri din lume, la ora actuală.

Presa spaniolă susține că Real Madrid îl vinde pe Kross la Manchester United, ca parte a unei strategii care va include și o ofertă de cumpărare a lui Neymar de la Paris Saint-Germain, la sfârșitul acestui sezon.

13 meciuria jucat Kroos în La Liga, în acest sezon, înscriind 2 goluri

Asta ar însemna ca eforturile financiare ale echipei ”Los Blancos” să depășească suma de 222 de milioane de euro - cât a plătit PSG Barcelonei pentru brazilian - pentru a-l putea achiziționa pe starul sud-american de la formația franceză.

Printre scenariile posibile, există varianta ca portughezul Cristiano Ronaldo să plece de la Real, el fiind nemulțumit de atitudinea conducerii clubului spaniol față de el.

Toni Kroos, care a depășit 150 de meciuri în tricoul madrilenilor, în toate competițiile, este cotat la 80 de milioane de euro de transfermarkt, având contract până în vara lui 2022.

surse: dailystar.co.uk, express.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
284842258705130
Benyi Istvan  •  03 Ianuarie 2018, 19:45

Toni Kroos La FCSB Preti de cumparare 50000 EURO.

jedela
jedela  •  03 Ianuarie 2018, 18:43

Mi se pare un SF sa l aduci pe Neymar. Dupa nici un an ..... poate sa plece ronaldo ca impreuna nu stiu daca se inteleg pe teren...oricum eu cred ca este o abureala...

magic4ever
magic4ever  •  03 Ianuarie 2018, 17:51

Tony Kroos are cel mai bun procentaj de pase reusite din lotul lui Real Madrid...conteaza foarte mult sa ai un astfel de jucator la mijlocul terenului...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează