INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid pregătește revoluția » Zinedine Zidane, gata să renunțe la nume uriașe

Real Madrid // sursă foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 28 martie 2020 10:36

Real Madrid și-a schițat deja planul pentru următoarea perioadă de transferuri. Deși data la care fereastra de transferuri se va deschide este încă incertă, madrilenii au o idee clară cu privire la ceea ce au de făcut: Mai întâi vor să vândă jucători, abia apoi să și aducă.

Conform AS, lotul lărgit al „galacticilor” este o problemă: Aceștia au deja 25 de jucători pentru prima echipă, iar în vară se vor întoarce și o bună parte dintre fotbaliștii împrumutați în acest sezon. Astfel, Real Madrid se vede nevoită să renunțe la o bună parte dintre componenții actuali ai lotului.

Cel puțin cinci fotbaliști vor părăsi gruparea „blanco”. Patru nume sunt deja cunoscute: James Rodriguez (28 de ani), Gareth Bale (30 de ani), Lucas Vazquez (28 de ani) și Mariano Diaz (26 de ani) vor părăsi Real Madrid, dacă vor veni oferte juste pe numele lor.

Clasament LaLiga: Real Madrid ocupă poziția secundă

De asemenea, viitorul altor 4 fotbaliști este în aer: Nacho (30 de ani), Luka Modric (34 de ani), Marcelo (31 de ani) și Brahim Diaz (20 de ani) nu se știe dacă vor continua la Real sezonul următor. Clubul madrilen apreciază ceea ce au realizat primii trei pe Santiago Bernabeu, astfel că vor lua o decizie de comun acord, în funcție de rolul pe care l-ar avea aceștia sezonul viitor.

În schimb, Brahim ar putea pleca sub formă de împrumut, lucru pe care l-a refuzat categoric în ultimele perioade de transfer.

Cine ar putea sosi pe Santiago Bernabeu

La capitolul sosiri, câteva lucruri sunt deja cunoscute: Achraf Hakimi (21 de ani) va reveni de la Borussia Dortmund, Martin Odegaard ar putea reveni de la Real Sociedad, iar în plus, oficialii madrileni vor să mai aducă un mijlocaș (Fabian Ruiz, Paul Pogba sau Donny van de Beek) și un atacant, precum Haaland.

VIDEO. Variantă uluitoare! UEFA vrea să abandoneze Liga Campionilor și Europa League

Citește mai multe știri despre LaLiga:

Lionel Messi e regele! Votat jucătorul cu cel mai bun dribling din istoria fotbalului » Unde se clasează Cristiano Ronaldo

Jucătorii Barcelonei au motive să se teamă » Ar putea pierde 70% din bani

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
10209355191619210
Dani Dany  •  28 Martie 2020, 13:36

Lasati-va de inventat stiri. Nimanui nu-i arde de fotbal si strategii in spania la ce se intampla acolo...

petrucj
petrucj  •  28 Martie 2020, 11:05

Pe Bale îl vând ăștia de vreo 3-4 ani. Între timp le-a câștigat o UCL

Vezi toate comentariile (2)
Comentează