INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Marca: Mbappe a luat decizia finală! Unde va juca din vară: „Fără îndoială”

Kylian Mbappe, în Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages +20   FOTO
Kylian Mbappe, în Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 18:36 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 18:36

Kylian Mbappe (23 de ani) a fost cel mai bun jucător de la PSG în returul „optimilor” Champions League cu Real Madrid, 3-1 pentru spanioli (3-2 la general). Vineri, Marca anunță inevitabilul: francezul va juca pentru Real din vară!

Conform publicației spaniole, cele două zile petrecute de Mbappe la Madrid au clarificat totul. Atacantul s-a simțit ca acasă și a realizat, la fel ca familia lui, că schimbarea PSG - Real Madrid e cea potrivită.

200 mil. € a pierdut PSG ca să treacă de Real Madrid. Degeaba!
REAL MADRID - PSG 3-2 LA GENERAL
200 mil. € a pierdut PSG ca să treacă de Real Madrid. Degeaba!

Kylian Mbappe la Real Madrid: „Nici o urmă de îndoială”

„Nu mai e nici o urmă de îndoială”, notează jurnaliștii spanioli. „Și-a dat seama că banii nu înseamnă totul și că fericirea poate fi găsită și fără a fi cea mai bogată persoană de pe planetă”, continuă Marca.

Un gol validat, două anulate și o teroare constantă semănată în apărarea Realului la fiecare acțiune în banda stângă. Cam așa a decurs evoluția francezului de miercuri seară, soldată însă cu o eliminare.

Mbappe, după Real Madrid - PSG: „Am eșuat”

„E un moment dificil. Liga Campionilor a fost un obiectiv mare pentru noi, dar am eșuat. Sezonul nu s-a încheiat și orice s-ar întâmpla vom rămâne uniți și hotărâți până la ultimul meci al campionatului. Mulțumim fanilor care ne susțin și care au făcut călătoria la Madrid. Aici e Parisul!”, a scris Mbappe pe Instagram, în limba franceză.

Real Madrid face orice ca să-l semneze pe Mbappe

La partida din optimile Champions League au asistat și părinții francezului, care au beneficiat de invitații din partea clubului „blanco”.

Gestul a servit drept o nouă dovadă de afecțiune și de respect a clubului „blanco” față de Kylian Mbappe. Francezului îi expiră contractul cu PSG în vară, iar Real Madrid îl așteaptă cu brațele deschise.

PSG încearcă cu disperare să-l convingă să semneze un nou contract, dar Mbappe a refuzat orice propunere din partea Parisului. Visul său este acela de a juca la Real Madrid. A vrut să o facă începând de vara trecută, dar PSG nu l-a lăsat. În vară, parizienii nu mai pot interveni.

Mbappe, cele mai tari goluri ale sezonului 2021/22:

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Secetă nemaivăzută pentru Lionel Messi: ZERO cu Real Madrid de 9 meciuri » Premieră negativă în Champions League

Karim Benzema le-a spus jurnaliștilor secretul revenirii lui Real Madrid în fața lui PSG

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  12 Martie 2022, 00:08

"Baiatul' este "semnat"! Vai tu ...cata scoala!

michael
michael  •  11 Martie 2022, 19:43

Mda.....Vor ”să-l semneze” aștia de la Real!! Oare cum o fi asta? Să-i pună pe corp un semn, cum că ar fi proprietatea lor?? Mare e grădina ta, Doamne!! Și mi se pare că articolul a fost scris de un ziarist, dacă nu mă înșel.

adrian_riga
adrian_riga  •  11 Martie 2022, 18:54

E o moda, in fiecare articol folosesc gresit verbul a semna. Asa e cand majoritatea articolelor sunt traduceri, pierzi intelesul limbii romane. Bine, sper ca nu banuieste cineva ca iti trebuie scoala si cunoasterea limbii romane ca sa scrii la gsp.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează