INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG 3-1

Karim Benzema le-a spus jurnaliștilor secretul revenirii lui Real Madrid în fața lui PSG

Karim Benzema / Sursă foto: Guliver/Getty Images +20   FOTO
Karim Benzema / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 07:04 / Actualizat joi, 10 martie 2022 09:00

Karim Benzema (34 de ani), omul care prin hat-trick-ul său a decis duelul Real Madrid - PSG, câștigat de spanioli cu 3-1, a vorbit despre mentalitatea care i-a ajutat pe Los Blancos să întoarcă soarta calificării și să avanseze în sferturile Champions League. 

Benzema a făcut meciul carierei cu PSG în returul „optimilor” Champions League. A reușit un hat-trick în decurs de 17 minute și a calificat-o pe Real Madrid în sferturile de finală, 3-2 la general.

Karim Benzema, după Real Madrid - PSG 3-1: „Când le iei mingea, când îi pui sub presiune, nu se pot conecta cu cei trei din față”

„Aveam nevoie de fani, iar această calificare este pentru ei. A fost un meci foarte dificil, dar am presat până la final și am meritat victoria. Am pierdut în tur, au avut 1-0, dar cu ajutorul acestor fani care ne-au susținut a trebuit să dăm totul până la final.

A fost un meci de Champions League greu, PSG-ului îi place să aibă mingea. Am controlat jocul în a doua repriză. Nu a fost o greşeală a lui Donnarumma. A fost presiune din partea întregii echipe.

Știam că e o echipă pe care, dacă o pui sub presiune, nu intră în panică, dar îi este mai greu. Când le iei mingea, când îi pui sub presiune, nu se pot conecta cu cei trei din față. Este problema tuturor echipelor care vor să joace mingea din spate. Când sunt presaţi, au probleme”, a spus Benzema, citat de Marca

IUREȘ în tabăra PSG-ului după eliminare » Al Khelaifi a agresat arbitrii și un angajat al Realului: „Te omor!”. A intervenit poliția! Pochettino: „E o rușine!”
REAL MADRID - PSG 3-1
IUREȘ în tabăra PSG-ului după eliminare » Al Khelaifi a agresat arbitrii și un angajat al Realului: „Te omor!”. A intervenit poliția! Pochettino: „E o rușine!”

Karim Benzema a scris istorie!

  • După aceste 3 goluri, Benzema a devenit al 3-lea golgeter din istoria Realului, cu 309 reușite. Tocmai l-a depășit pe Di Stefano (308). Îi mai are în față pe Raul (323) și Cristiano Ronaldo (450). 
     
  • În Champions League, Benzema (67 de goluri) l-a depășit în această seară pe legendarul Raul (66) și e al doilea cel mai bun marcator blanco din toate timpurile. Sub Ronaldo (105).
     
  • La 34 de ani și 80 de zile, Benzema e cel mai vârstnic jucător care reușește un hat-trick în Liga Campionilor.
     
  • Karim Benzema devine și primul fotbalist care înscrie în 18 ani calendaristici succesivi în Liga Campionilor (2005-2022).

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Real Madrid - PSG 3-1

Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages
+16 FOTO

Citește și alte știri despre Real Madrid: 

Regele e Benzema! Karim a făcut meciul carierei cu PSG: 4 borne istorice atinse de francez

IUREȘ în tabăra PSG-ului după eliminare » Al Khelaifi a agresat arbitrii și un angajat al Realului: „Te omor!”. A intervenit poliția! Pochettino: „E o rușine!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
francescoli1974
francescoli1974  •  10 Martie 2022, 21:52

Real este o echipă fără secrete,e in ADN ul lor UCL și nici o echipă chiar și în formă maximă să nu facă ca PSG, să se considere favorită pt că nimeni nu e favorită când dă de Real.

francescoli1974
francescoli1974  •  10 Martie 2022, 21:42

Niște prostii astea cu fault la portar,nu a fost nimic,omul nu are joc de picior bun și sângele rece al unui Tibi Courtois,Ter Stegen sau Manu Neuer,s-a pierdut cu firea deși e ditamai zdrahonul pe lângă Benz .

francescoli1974
francescoli1974  •  10 Martie 2022, 21:38

Oameni buni,da, aveți dreptate,Real a avut mult noroc dar norocul se spune că ține cu cei puternici și curajoși, păi PSG in min 60 la 1-1 erau calificați și ei au clacat,putea să iasă mult mai rău pt ei,la fel ca în meciul cu Barcelona,nu au mai produs nimic și doar imprecizia lui Vini și Modric i-au salvat de alte goluri.Meciul se joacă până fluieră arbitrul,restul sunt vorbe, răutăți .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează