INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG 3-1

IUREȘ în tabăra PSG-ului după eliminare » Al Khelaifi a agresat arbitrii și un angajat al Realului: „Te omor!”. A intervenit poliția! Pochettino: „E o rușine!”

Leonardo și Al Khelaifi +20   FOTO
Leonardo și Al Khelaifi

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 00:39 / Actualizat joi, 10 martie 2022 01:20

Mauricio Pochettino (50 de ani), antrenorul lui PSG, a reclamat un fault la golul de 1-1 din meciul cu Real Madrid, câștigat de spanioli cu 3-1.

Condusă din minutul 39, Real Madrid a revenit în joc în minutul 61, prin Karim Benzema. Incomodat de atacantul francez, Donnarumma, portarul Parisului, a greșit pasa către Achraf Hakimi. Balonul a ajuns la Vinicius, care i-a pasat lui Benzema, iar atacantul francez nu a iertat.

În momentul pasei către Hakimi, portarul italian a fost jenat de Benzema. Între cei doi a existat un contact la nivelul șoldurilor. Aparent, și la nivelul picioarelor. Totuși, faza a curs, iar arbitrii din camera VAR nu au intervenit. A fost momentul care a readus-o pe Real în joc.

200 mil. € a pierdut PSG ca să treacă de Real Madrid. Degeaba!
REAL MADRID - PSG 3-2 LA GENERAL
200 mil. € a pierdut PSG ca să treacă de Real Madrid. Degeaba!

Pochettino a „tunat” după Real Madrid - PSG: „Ce rușine!”. Al Khelaifi a făcut scandal! 

După meci, la zona mixtă, Mauricio Pochettino a criticat dur decizia „centralului” olandez Danny Makkelie de a nu dicta fault la intervenția lui Benzema. Potrivit Diario AS, antrenorul lui PSG a „tunat”: „Ce rușine! A fost fault la Donnarumma. Nu e posibil să nu vorbim despre această greșeală grosolană. Nu este posibil ca așa ceva să se întâmple în 2022”.

Pe un ton mai calm, Pochettino a adăugat: „Nu e vorba de o greșeală, pentru că este un fault clar. Am văzut faza de 30-40 de ori, din toate unghiurile. Micile detalii contează, iar VAR nu a văzut un fault decisiv. Este un factor determinant, care a influențat starea echipelor și a stadionului. Am controlat jocul și ocaziile”.

Șeful lui PSG și-a pierdut cumpătul, susțin spaniolii

„Șeful lui PSG, Nasser Al Khelaifi, a ieșit din lojă țipând. A mers la vestiare pentru a căuta arbitrii, a lovit uși, scaune, iar toată scena a fost foarte neplăcută”, informează spaniolii de la Movistar Plus. „A agresat arbitrii și a fost nevoie de intervenția poliției”, au completat jurnaliștii iberici de la COPE.

Omul de afaceri a amenințat și un angajat al lui Real Madrid, care-l filma: „Te omor!”, au anunțat cei de la „El Larguero”. Cameramanul respectiv înregistra imagini pentru un episod al serialului „Inside Real Madrid” când a fost surprins de apariția lui Al Khelaifi.

E fault la Donnarumma la faza primului gol. E clar, a fost o eroare. Nu căutăm scuze, trebuie să găsim soluții cât mai curând.

- Leonardo, director PSG, pentru Canal+

Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages
+16 FOTO

Ce au declarat Karim Benzema și Carlo Ancelotti după Real Madrid - PSG

Victoria este pentru fani, a fost dificil la început, dar acum sărbătorim calificarea. Am dat totul până la final. Meciurile din Champions League sunt dificile, celor de la PSG le place să aibă mingea. În a doua repriză am avut putere mentală și am revenit în meci. 

Nu a fost o greșeală a lui Donnarumma, a fost vorba de presiunea pusă de toată echipa. Cu presiune, cu fiecare jucător la locul său și alături de fani putem bate orice echipă.

- Karim Benzema

Am câștigat un meci extrem de dificil, care s-a complicat și mai mult după golul lui Mbappe. Suporterii ne-au împins de la spate și noi le-am răspuns. Această seară a fost excepțională! La 1-1 s-a schimbat complet atmosfera pe stadion. Ultima jumătate de oră de meci a fost spectaculoasă. 

- Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

David Alaba, sărbătoare virală după calificarea miraculoasă cu PSG » Vedetele francezilor, la pământ: cum a fost surprins Messi + cine l-a consolat pe Mbappe
Real Madrid - PSG 3-1
David Alaba, sărbătoare virală după calificarea miraculoasă cu PSG » Vedetele francezilor, la pământ: cum a fost surprins Messi + cine l-a consolat pe Mbappe
Regele e Benzema! Karim a făcut meciul carierei cu PSG: 4 borne istorice atinse de francez
Real Madrid - PSG 3-2 la general
Regele e Benzema! Karim a făcut meciul carierei cu PSG: 4 borne istorice atinse de francez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
csaba
csaba  •  11 Martie 2022, 17:53

Cam așa se gândește în stil italian la ei și mai ales la noi orice stingere e fault, se cerșesc lovituri libere fără niciun suport real, mă mai uit și la alte campionate dar acolo se lasă jocul liber și se sancționează fault când este lovit sau ținut un jucător, și ne mirăm că jucătorii noștri nu fac față afară !!

realfan_ady
realfan_ady  •  10 Martie 2022, 11:12

:))) Ce pretentii de Liga Campionilor? PSG??? :))) Ca sa ai pretentii de Liga Campionilor, trebuie sa fii echipa mare. Nici campionatul Frantei nu e de top, iar la PSG momentan nici macar de echipa nu putem vorbi, nu numai ca nu sunt de top. Adunatura de vedete expirate (Neymar, Messi, etc) si mercenari (Donnarumma, Icardi, Veratti, etc). Singurul jucatorul de top e Mbappe, care e pe picior de plecare si el, si-a dat seama ca e prea mare pt PSG. Parizienii nu vor putea concura niciodata cu Real, Barca, Juve sau Bayern, etc

flosud97
flosud97  •  10 Martie 2022, 11:00
Postat de valyomanyd pe 10 Martie 2022, 08:35

Unde ai arbitrat ? Adica fostii arbitri spun ca a fost fault si tu zici ca nu a fost !?

Maestre stau in Paris, àm urmarit emisiunea la final de meci si au spus clar ça nu a fost fault la portar, daca ei aici in franta spun clar ça nu a fost fault, ce vrei Mai mult toata vina a fost à portarului

Vezi toate comentariile (37)
Comentează