INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - REAL VALLADOLID 2-0

REAL MADRID - REAL VALLADOLID 2-0 // VIDEO "Vinicius, erou din întâmplare" » Ce spun spaniolii după prima reușită a brazilianului la Real + declarațiile jucătorului: "Am numărat până la 3 și am șutat"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 12:50

Real Madrid s-a reîntâlnit cu victoria după 5 etape în care luase un singur punct și a câștigat cu 2-0 meciul cu Real Valladolid.

Totuși, primul succes al lui Solari din LaLiga n-a risipit deloc efectele crizei. Fluierați pe "Bernabeu", mai ales galezul Gareth Bale, și chinuiți de o echipă ce a lovit de două ori transversala la 0-0, după pauză, Los Blancos au fost salvați de o rezervă și un autogol.

Brazilianul Vinicius a intrat în minutul 73, a centrat, iar Kiko Olivas a deviat în propria poartă. "Erou din întâmplare", a titrat Marca, după prima reușită la Real a brazilianului de 18 ani, cumpărat cu 61 de milioane de euro de la Flamengo. Nici penaltyul cu scăriță bătut apoi de Sergio Ramos n-a mai atenuat trista impresie lăsată din nou de madrileni.

"Aveam nevoie de această victorie. Puțin câte puțin, adunăm câte trei puncte pentru a reveni unde ne este locul. Este o victorie foarte importantă. Am intrat bine în teren. M-am gândit că trebuie să dau gol. Cu ajutorul colegilor am reușit. La acea fază, când aveam mingea, mă gândeam că puteam marca. Am numărat până la trei și am șutat puternic", a spus Vinicius pentru Real Madrid TV.

Vezi și: VIDEO Există viață și fără Messi: Suarez, noul erou de la Barcelona » Performanță incredibilă reușită de atacant 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  04 Noiembrie 2018, 16:35

uitati-va omeni buni ce hal de jurnalisti avem, asta crede ca autogolul e prima reusita la real a lui vinicius...hahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează