INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RAYO VALLECANO - BARCELONA 2-3

RAYO VALLECANO - BARCELONA 2-3 // VIDEO Există viață și fără Messi: Suarez, noul erou de la Barcelona » Performanță incredibilă reușită de atacant

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 11:55

Barcelona a câștigat cu emoții pe terenul lui Rayo Vallecano, 3-2, cu două goluri marcate în minutele 87 și 90. Uruguayanul Luis Suarez a suplinit absența decarului Leo Messi cu încă o dublă la Madrid.

Barcelona a supraviețuit seriei de jocuri fără Messi, legând victorii cu Sevilla, Inter, Real Madrid și Rayo. Dar, dintre toate, cel mai tare a suferit sâmbătă seară, pe "Butarque", unde a riscat să repete coșmarul cu Leganes, 1-2. Abia în final a reușit remontada contra penultimei clasate, 3-2.

I-a salvat pe catalani din nou "Canibalul" Suárez, care a deschis și a închis thrillerul. Uruguayanul, fabulos în El Clasico, a reușit două goluri din 5 șuturi cadrate. "Jucăm mai bine cu Lionel în teren, nu știu dacă va reveni cu Inter", a ținut să precizeze antrenorul Ernesto Valverde.

"Ne-am relaxat după primul gol"

Atacantul și-a făcut autocritica în numele echipei: "În astfel de meciuri se poate pierde titlul. Sunt detalii care trec, însă am riscat să plătim pentru relaxarea de după primul gol. E normal ca antrenorul să fie supărat pe noi. Ne-a trecut glonțul pe la ureche! Sigur că și Rayo are meritele ei, dar noi rămânem principalii vinovați".

9 goluri în 11 meciuri a reușit Suárez pentru Barca în acest campionat. 6 dintre acestea în ultimele 3 jocuri, fără Messi în teren

183de secunde a fost intervalul în care au marcat Ousmane Dembélé și Luis Suárez în finalul partidei cu Rayo

Citește și: PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, lider în Europa! În ce top este pe Manchester City și Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează