INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid și-a stabilit principala țintă de transfer din iarnă » Este un internațional spaniol care a debutat în 2017 la națională

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat luni, 11 decembrie 2017 18:46

Real Madrid se pregătește să finalizeze, în prima săptămână din ianuarie, transferul lui Kepa Arrizabalaga, portarul lui Athletic Bilbao, pentru suma de 25 de milioane de euro.

Goalkeeper-ul echipei lui Jose Angel Ziganda a fost în negocieri cu clubul de pe ”San Mames” pentru prelungirea contractului care expiră în vara lui 2018, dar nu s-a ajuns la niciun acord între cele două părți.

Formația ”Los Blancos” dorește să aducă un portar tânăr, de perspectivă, care să-l poată înlocui pe Keylor Navas, titularul postului, în caz de nevoie. Astfel, Kepa se potrivește acestui profil, el apărând buturile lui Bilbao, în ultimele două sezoane din La Liga.

Cum goalkeeper-ul, în vârstă de 23 de ani, nu a semnat o nouă înțelegere cu Athletic, este posibil ca el să fie trimis pe banca de rezerve, ceea ce i-ar periclita șansele de a prinde lotul naționalei Spaniei la Campionatul Mondial din Rusia.

Kepa a debutat la reprezentativa iberică în noiembrie 2017, iar potrivit Marca, Real Madrid îi pregătește un contract pe șase ani, cu un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon.

Portarul spaniol, care este cotat la 8 milioane de euro de transfermarkt, a evoluat în 14 meciuri în La Liga, în acest campionat.

surse: marca.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează