INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid, un singur punct în ultimele trei partide din campionat! Zidane, dezamăgit de prestația jucătorilor săi: „Mă doare acest lucru”

Articol de - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 10:53 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 11:44

Zidane Zidane (48 de ani) nu găsește explicații pentru inconstanța campioanei: E complicat când începem meciul cu gol primit rapid. Nu avem scuze și mă doare că nu putem schimba dinamica”.

Care e adevărata față a lui Real? Cea agresivă și victorioasă din Ligă cu Inter sau varianta din campionat, moale, fără reacție, rătăcită și perdantă? Nici Zidane nu știe și scoate în față mereu aceeași placă la eșecuri, a vinovatului și a responsabilului cu soluția. 

"E cel mai prost debut de meci al sezonului. Mă doare că nu putem schimba dinamica pe parcurs și nu e vorba numai de concentrare. E complicat când începem cu gol primit, însă nu caut scuze, am evoluat slab, nu ne-am creat ocazii și nu am putut controla deloc jocul", a mărturisit, abătut, antrenorul francez.

Un punct în trei etape

Zizou nu găsește explicații inconstanței: "La Milano, am făcut un meci bun, apoi, după trei zile, jucăm așa acasă. E nevoie să uităm, să întoarcem pagina, marți vine alt joc". Fanii nu au cum să treacă peste al treilea K.O. acasă în LaLiga și a treia rundă fără victorie la rând. Real este la 6 puncte în spatele lui Atlético, și cu o partidă în plus! Și urmează vizitele la Donețk și Sevilla!

Marcelo, tras de păr!

În plus, de data asta, VAR n-a mai fost blanco. Cordero Vega n-a văzut faultul la Eden Hazard și nici cum Laguardia l-a tras de păr în careu pe Marcelo, din nou "oaia neagră". "11 metri clar și eliminare! Asistentul video a avut zi liberă", a concluzionat Andújar Oliver, specialistul Marca. Până și Courtois, salvatorul din atâtea rânduri, a gafat, oferind golul doi pe tavă oaspeților, ce nu mai câștigaseră pe terenul lui Real din mai 2000. Alavés a primit însă un penalty, fructificat de Lucas Pérez. Al cincilea contra Madridului în ultimele trei etape, record istoric în LaLiga!

Real Madrid, un singur punct în ultimele trei partide din campionat! Zidane, dezamăgit de prestația jucătorilor săi: „Mă doare acest lucru”

10 meciuria pierdut Zidane în al doilea mandat la Real. De fiecare dată cu Marcelo pe teren, unicul titular prezent în toate

S-a rupt din nou Hazard!

Doar 28 de minute a rezistat Eden Hazard sâmbătă. Fragilul belgian s-a accidentat din nou și a fost înlocuit cu Rodrygo. "Sper să nu fie decât contuzie și să nu aibă iar probleme musculare", a spus Zidane. Aflat abia la al șaselea meci al sezonului, va rata duelul cu Șahtior de marți.

VIDEO Gestul uluitor al lui Zinedine Zidane. Willy Sagnol, a rememorat momentele de după finală

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Moment emoționant dedicat lui Diego Maradona! Ce s-a întâmplat chiar în timpul partidei dintre Benevento și Juventus

Panică la AS Roma! Bombe din al doilea război mondial, descoperite la centrul de antrenament al echipei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
saramago
saramago  •  29 Noiembrie 2020, 11:11

Plapumarii sunt principalii favoriti la titlu in acest sezon. Nu o scriu cu bucurie ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close