INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

REAL MADRID - VALENCIA 2-0 // Santiago Solari, încântat de fotbalistul cu 95% procentaj al paselor reușite: "E fantastic!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 12:41

Real Madrid s-a impus în fața Valenciei, scor 2-0. La final, antrenorul Santiago Solari (42 de ani) a lăudat întreaga echipă, remarcându-l în special pe Marcos Llorente, aflat la primul meci ca titular în acest sezon de LaLiga.

După dezamăgirea unui 0-3 pe terenul lui Eibar, madrilenii s-au impus prin golurile lui Daniel Wass (în proprie poartă) și Lucas Vazquez. Totodată, s-a remarcat revenirea lui Isco în lot, acesta intrând în minutul 80 în locul lui Ceballos. Santiago Solari s-a declarat mulțumit de jocul acestuia, punând capăt controverselor de după excluderea mijlocașului la meciul cu Roma.

Evidențiatul serii a fost însă ibericul Marcos Llorente. Titularizat pentru al doilea meci la rând, tânărul de 23 de ani a avut un procentaj de 95% al paselor reușite (79 din 83), antrenorul Realului declarând pentru Marca: „Marcos e fantastic! Jucând în multe competiții, este important ca fiecare jucator să fie fericit și să primească șanse. Mă bucur că s-a ridicat la nivelul ambelor meciuri în care a jucat în această săptămână.

Solari a vorbit și despre Gareth Bale, după ce acesta a ieșit accidentat la o oră de la startul meciului: „Gareth a dat totul, atât astăzi, cât și cu Roma și Eibar. E normal să fie obosit și să se resimtă”.

În încheiere, tehnicianul a laudat jocul complet făcut de echipă, pe care o așteaptă joi returul cu Melilla din Copa del Rey.

Vezi și:

SOUTHAMPTON - UNITED 2-2 // Jose Mourinho, ca Flavius Stoican: "Nu avem «câini răi», oameni care să muște din adversari" :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează