INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

SOUTHAMPTON - UNITED 2-2 // Jose Mourinho, ca Flavius Stoican: "Nu avem «câini răi», oameni care să muște din adversari" :D

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 09:43

Manchester United a făcut încă un pas greșit în lupta pentru locurile de Liga Campionilor, 2-2, în deplasarea de la Southampton. Jose Mourinho a găsit și de data asta explicația pentru semieșec.

"Nu are nicio importanță sistemul pe care îl folosesc. Totul are legătură cu caracteristicile jucătorilor. Unii nu-s capabili să arate niciun pic de agresivitate. Nu avem «câini răi», oameni care să muște din adversari, care să pună presiune constantă.

Experții spun dintotdeauna că fotbalul simplu, din una sau două atingeri, este genial. Sunt total de acord cu asta. La noi nu se întâmplă nici asta, unii cară balonul cu ei.

Southampton s-a mulțumit cu un punct în repriza secundă. Toate șansele lor au venit după greșeli copilărești făcute de noi", a declarat Mourinho conform The Guardian. 

Manchester United ocupă locul 7 în Anglia, cu 22 de puncte acumulate în 14 etape. Diavolii roșii sunt la 6 puncte de locurile care asigură participarea în ediția următoare a Ligii Campionilor și la 16 de liderul Manchester City.

S-a inspirat de la Stoican :)

Jose Mourinho nu este singurul care le cere jucătorilor agresivitate. Înaintea înfruntării dintre Poli Iași și FCSB, Flavius Stoican a folosit o exprimare plastică pentru a-și motiva elevii. Vezi detalii AICI.

Vezi și: 

Florin Andone, primul gol în Premier League » Brighton, victorie vitală! Reacție atacantului naționalei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
martinpen
martinpen  •  02 Decembrie 2018, 10:17

Asta e instigare la violenta. Ce aveti ma? Nu va mai place fotbalul din placere, cum joaca brazilienii? Crezi ca daca vine un criminal si omoara 2-3 pe teren castiga CL?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează