INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO „Și-a pierdut mințile!” » Până și antrenorul Valenciei a fost șocat de intrarea asupra lui Vinicius

Intervenția lui Paulista asupra lui Vinicius // sursă foto: captură Twitter
Intervenția lui Paulista asupra lui Vinicius // sursă foto: captură Twitter

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 10:46 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 12:14

Salvador Gonzalez Marco, cunoscut drept Voro, antrenorul interimar de la Valencia, nu și-a menajat unul dintre jucători, pe stoperul brazilian Gabriel Paulista, eliminat în meciul dintre Real Madrid și Valencia (2-0) pentru o intrare brutală asupra lui Vinicius.

La primul meci de la preluarea echipei de către Voro (59 de ani), Valencia a fost învinsă pe Santiago Bernabeu, 0-2, cu goluri înscrise de Marco Asensio și Vinicius Junior între minutele 52 și 54.

„Liliecii” n-au avut multe șanse să reintre în meci, mai ales că în minutul 72 au rămas în inferioritate numerică după o intrare violentă a lui Gabriel Paulista (32 de ani) asupra lui Vinicius.

Ce țeapă a luat Rotaru! Finanțatorul Craiovei s-a „fript” de două ori cu fotbalistul care vrea să-i ducă pe juveți la sapă de lemn
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Ce țeapă a luat Rotaru! Finanțatorul Craiovei s-a „fript” de două ori cu fotbalistul care vrea să-i ducă pe juveți la sapă de lemn

„Și-a pierdut mințile!”. Antrenorul de la Valencia nu a avut milă de Paulista, eliminat contra lui Real Madrid

Real ataca în banda stângă, cu Vinicius la balon. Paulista a ieșit în întâmpinarea conaționalului său, care a încercat un dribling. În acel moment, fundașul Valenciei a încercat intenționat să-l lovească pe Vinicius, cu o intrare potrivită mai degrabă sporturilor de contact!

Vinicius a simțit pericolul, a sărit, dar Paulista n-a scăpat. Arbitrul i-a arătat „roșu” direct.

La conferința de la finalul partidei, antrenorul interimar al Valenciei, Voro, angajat după demiterea lui Gennaro Gattuso, nu și-a menajat jucătorul.

„Astfel de lucruri nu se pot întâmpla din nou, nu poți lăsa echipa cu un om în minus în felul ăsta. Voi vorbi cu el astfel încât așa ceva să nu se mai întâmple. Și-a pierdut mințile”, a spus Voro, potrivit Relevo.

Și-a pierdut cumpătul, nu a acționat corect. E «roșu» clar, o intrare în momentul nepotrivit, o consecință a furiei”, a adăugat antrenorul „liliecilor”.

De la debutul la Valencia, în vara lui 2017, Gabriel Paulista a fost eliminat de 3 ori: în două rânduri direct, o dată din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Timp de câteva luni ne-am gândit să prindem locurile europene, dar nu mai avem acest obiectiv. Obiectivul este acum de a ne salva de la retrogradare, de care ne desparte un singur punct. Cu asta am rămas. 

- Voro, antrenor Valencia

Rezumatul VIDEO al meciului Real Madrid - Valencia 2-0

Mai multe știri din Spania: 

Trei titulari ai Madridului s-au accidentat într-o perioadă de foc. Urmează 4 meciuri în 11 zile

„Eroare de sistem”. Barcelona a ratat fotbalistul mult-râvnit pentru o întârziere de 18 secunde!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează