INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid vinde la Sevilla! Ce mijlocaș a transferat câștigătoarea Europa League

Oscar Rodriguez (alb) // foto: Guliver/gettyimages +40   FOTO
Oscar Rodriguez (alb) // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 30 august 2020 08:20 / Actualizat duminica, 30 august 2020 08:37

Sevilla l-a transferat pe Oscar Rodriguez (22 de ani) de la Real Madrid.

Mijlocașul central a semnat un contract valabil 5 sezoane, costându-i pe andaluzi 13.5 milioane de euro. Real Madrid a păstrat 25% dintr-un viitor transfer și ar mai putea primi 1.5 milioane ca bonusuri de performanță, informează Marca.

Sezon impresionant la Leganes

Crescut de academia celor de la Real Madrid, Oscar a evoluat în precedentele două sezoane la Leganes, sub formă de împrumut. Sezonul trecut, spaniolul a înscris de 9 ori și a oferit 2 pase decisive în 30 de meciuri în La Liga, însă nu și-a putut salva echipa de la retrogradare.

Oscar a căpătat reputația de specialist al loviturilor libere, înscriind 4 dintre golurile din sezonul trecut prin astfel de procedee. Prestațiile bune l-au adus și în atenția selecționerului Luis Enrique, care l-a convocat la echipa națională a Spaniei pentru meciurile din Nations League cu Germania și Ucraina din septembrie.

Real Madrid dorește să îi mulțumească lui Oscar pentru dedicarea sa, profesionalismul său și comportamentul său exemplar din toți anii în care a făcut parte din clubul nostru, și îi urează mult noroc în noua sa etapă - comunicat Real Madrid

15 milioane de eurovalorează Oscar Rodriguez, potrivit Transfermarkt

64 milioane de euroa strâns Real Madrid din vânzarea / împrumuturile de fotbaliști în această vară. „Albii” au primit bani în schimbul lui Achraf Hakimi (40), Oscar (13.5), Javi Sanchez (3), Jorge de Frutos (2.5), Dani Gomez (2.5) și Takefusa Kubo (2.5)

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria lui Real Madrid

+36 FOTO

Mai multe știri din La Liga:

Leo Messi nu se va prezenta la reunirea Barcelonei! Mesajul categoric al argentinianului

Vor să scape neapărat de el » Real Madrid a împrumutat un fotbalist fără voia lui

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează