INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Revenire la Real Madrid » Pe cine cheamă Zidane să concureze cu Thibaut Courtois + Transferul anunțat de presa din Franța: vine un fotbalist cotat la 37 de milioane de euro!

Real Madrid îl va păstra pe Lunin în lotul pentru sezonul viitor // foto: Guliver/gettyimages +40   FOTO
Real Madrid îl va păstra pe Lunin în lotul pentru sezonul viitor // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 19:11 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 19:49

Tânărul portar Andriy Lunin (21 de ani), împrumutat de Real Madrid la Real Oviedo, va fi păstrat de campioana din La Liga sezonul următor. Tot la capitolul sosiri, presa din Franța anunță transferul inevitabil al lui Eduardo Camavinga (17) la „galactici”.

Real Madrid va rămâne fără Alphonse Areola (27 de ani) la finalul acestui sezon. Goalkeeperului francez îi expiră împrumutul pe 20 iulie, astfel că va reveni la echipa de care aparține, PSG. Vidul creat de plecarea lui Areola va fi umplut de Andriy Lunin, tânărul portar ucrainean transferat de madrileni în vara lui 2018.

În acest sezon, Lunin a fost împrumutat la două echipe: în turul sezonului la Real Valladolid, unde a fost utilizat doar 210 minute, iar în retur la Real Oviedo, în eșalonul secund. La echipa din Segunda, portarul a bifat 19 apariții și a primit 18 goluri. 

Potrivit Cadena SER, antrenorul Zinedine Zidane este decis să îl păstreze pe Lunin în lotul primei echipe pentru sezonul viitor. Acesta va fi rezerva lui Thibaut Courtois, portarul belgian care a avut un sezon excepțional în tricoul „blanco”.

Revenire la Real Madrid » Pe cine cheamă Zidane să concureze cu Thibaut Courtois + Transferul anunțat de presa din Franța: vine un fotbalist cotat la 37 de milioane de euro!
Andriy Lunin // foto: Instagram @ lunin_andrey

2.7 milioane de euroeste cota de piață a lui Andriy Lunin, potrivit transfermarkt.com

Eduardo Camavinga, o certitudine?

Presa din Franța anunță faptul că sosirea lui Eduardo Camavinga la Real Madrid este inevitabilă. Mijlocașul defensiv francez, care va împlini 18 ani tocmai în noiembrie, a impresionat la Rennes, câștigându-și locul de titular la echipa de Ligue 1 de la o vârstă așa fragedă.

Sport 1, citați de Mundo Deportivo, informează că Eduardo Camavinga va ajunge în La Liga în vara lui 2021. Rennes dorește să îl păstreze pe mijlocaș sezonul viitor, când va ataca calificarea în grupele Champions League.

Revenire la Real Madrid » Pe cine cheamă Zidane să concureze cu Thibaut Courtois + Transferul anunțat de presa din Franța: vine un fotbalist cotat la 37 de milioane de euro!
Eduardo Camavinga (stânga), într-un meci dintre Rennes și Lazio din Europa League // foto: Guliver/gettyimages

37.5 milioane de eurovalorează Camavinga, potrivit transfermarkt.com. Fotbalistul născut în Angola mai are contract cu Rennes până în iulie 2022

1 gol și 2 pase decisivea reușit Camavinga în cariera sa de fotbalist profesionist, în 43 de meciuri

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria lui Real Madrid

+36 FOTO

Citește mai multe știri din La Liga:

Karim Benzema râde de președintele Federației Franceze de Fotbal » Ce a provocat reacția atacantului de la Real Madrid

Leo Messi chiar vrea să plece de la Barcelona! Detaliul care dă de gol posibila destinație

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează