INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Leo Messi chiar vrea să plece de la Barcelona! Detaliul care dă de gol posibila destinație

Messi ar putea pleca de la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages +15   FOTO
Messi ar putea pleca de la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 14:01 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 14:58

Leo Messi (33 de ani) ar putea pleca în 2021 de la Barcelona, iar Inter Milano ar putea fi destinația atacantului argentinian. 

Presa din Italia anunță că Jorge Messi, tatăl și agentul lui Leo se va muta în Milano începând cu luna august. Gazzetta dello Sport anunță că tatăl lui Messi vrea să profite de avantajele fiscale oferite în Italia, dar peninsularii cred că acesta ar putea negocia mutarea lui Leo la Inter Milano.

Messi, care acum este în vacanță în Ibizia, a mai fost dorit de Inter în trecut și ar putea ajunge în Serie A în sezonul 2021-2022. 

Messi, furios pe șefii clubului

La începutul lunii iulie, Cadena SER a anunțat că Leo Messi vrea să plece de la Barcelona în iunie 2021, fiind deranjat de rezultatele slabe de la club și de faptul că este văzut principalul vinovat de situația de la Barcelona. 

Starul Barcei poate pleca gratis, pentru că la ultima reînnoire a contractului a inclus o clauză prin care poate părăsi echipa dacă va dori la finalul sezonului, în funcție de randamentul fizic.

FOTO. Barcelona și-a prezentat noul echipament 

+11 FOTO

Citește mai multe știri din La Liga: 

Variantă surpriză pentru postul de antrenor la Barcelona » Cel care l-ar putea înlocui pe Quique Setien n-a mai avut niciun angajament de patru ani!

Lionel Messi, frustrat după ultimul meci al Barcelonei din acest sezon de La Liga: „Obiectivele personale sunt secundare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ciuke
ciuke  •  24 Iulie 2020, 15:07
Postat de bodrin pe 24 Iulie 2020, 15:01

Poli Iasi, echipa primarului, are mare nevoie de un jucator de fotbal. Poate, daca baga si Rednic mana in buzunar, vine in Copou...

cu conditia sa aiba buzunarele pana la glezne

bodrin
bodrin  •  24 Iulie 2020, 15:01

Poli Iasi, echipa primarului, are mare nevoie de un jucator de fotbal. Poate, daca baga si Rednic mana in buzunar, vine in Copou...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează