INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID // Zinedine Zidane, declarații importante despre viitorul lui Gareth Bale: „Nu pot spune că reprezintă o problemă”

Vremurile în care Zinedine Zidane și Gareth Bale aveau o relație solidă au apus // foto: Guliver/Getty Images
Vremurile în care Zinedine Zidane și Gareth Bale aveau o relație solidă au apus // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 15:51

Zinedine Zidane (47 de ani), antrenorul celor de la Real Madrid, a vorbit despre situația lui Gareth Bale (30 de ani), jucător al cărui viitor e în continuare incert.

Bale a jucat foarte puțin de la revenirea lui «Zizou» pe Santiago Bernabeu, iar în această vară a existat posibilitatea ca galezul să se transfere. Deocamdată, acest lucru nu s-a întâmplat. 

„Nu am nicio problemă dacă el va rămâne. Nu pot spune că jucătorul reprezintă o problemă. Are contract, este aici şi orice se poate întâmpla.

Trebuie să respect toţi jucătorii, este cu noi şi este jucătorul lui Real Madrid. Vom vedea ce se va întâmpla. Rolul său nu s-a schimbat faţă de luna iunie”, a mărturisit antrenorul galacticilor, în cadrul unei conferințe de presă. 

102 goluriîn 231 de meciuri are Gareth Bale la Real Madrid, în toate competițiile 

Vezi și: 

Business Real » Strategia nouă prin care își finanțează „fabrica” de talente » Academia „înghite” 13,7 milioane de euro anual numai cu salariile jucătorilor și ale antrenorilor!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează