INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL VALLADOLID - REAL MADRID 0-2

VIDEO Vinicius, ținta insultelor rasiste la Valladolid: scandări oribile din tribune

Vinicius, ținta insultelor rasiste la Valladolid: scandări oribile din tribune
Vinicius, ținta insultelor rasiste la Valladolid: scandări oribile din tribune

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 decembrie 2022 14:06 / Actualizat sambata, 31 decembrie 2022 14:09

Campioana Spaniei, Real Madrid, a câștigat în deplasare, pe terenul celor de la Real Valladolid, scor 2-0, în etapa cu numărul 15 din La Liga.

Brazilianul Vinicius Junior a fost titular, înlocuit în minutul 88 de Luka Modric. În drumul spre vestiare, el a fost abuzat verbal de fanii gazdelor și ținta unor insulte rasiste, precum „maimuță” și „negru de rahat”. 

Fanii lui Real Madrid au scos în evidență cele întâmplate pe arena „José Zorrilla”, cerând ca formația gazdă să fie sancționată:

Vinicius este frecvent ținta remarcilor rasiste pe arenele din Spania și nu numai, el fiind insultat și pe rețelele de socializare, după eliminarea Braziliei de la Mondial. În toamnă, după evenimente asemănătoare petrecute în meciul cu Atletico, Federația a considerat că nu e nevoie să ia măsuri împotriva echipei din Madrid.

VIDEO Karim Benzema a încheiat 2022 cu o „dublă” 

Campioana Spaniei, Real Madrid, a câștigat în deplasare, pe terenul celor de la Real Valladolid, scor 2-0, în etapa cu numărul 15 din La Liga. 

Elevii lui Carlo Ancelotti au avut prima ocazie a partidei în minutul 11. Marco Asensio a primit o pasă la marginea careului de la Karim Benzema și l-a pus la încercare pe Jordi Masip, portarul gazdelor, cu un șut la colțul lung. 

VIDEO. Rezumat: Real Valladolid - Real Madrid 0-2

Șapte minute mai târziu, madrilenii au irosit o oportunitate imensă de a deschide scorul. Federico Valverde i-a trimis balonul lui Vinicius Junior. Brazilianul a trecut cu ușurință de Ivan Fresneda, fundașul dreapta al gazdelor, și a șutat la poartă. Jordi Masip a respins cu dificultate șutul sud-americanului. Mingea a ajuns la Karim Benzema. Francezul a trimis însă mult peste poartă, din 5 metri. 

Cristiano Ronaldo a semnat cu noua echipă! Contract „galactic” + primele imagini și reacții
TRANSFER
Cristiano Ronaldo a semnat cu noua echipă! Contract „galactic” + primele imagini și reacții

Real Valladolid a ratat o ocazie importantă în minutul 68. Sergio Leon a reluat cu capul o centrare venită din lovitură de la colț. Thibaut Courtois a avut probleme în a respinge balonul, care se ducea în colțul lung al porții. 

În minutul 80, Real Madrid a cerut penalty. Antonio Rudiger a reluat cu capul o centrare venită de la Toni Kroos, din corner. Balonul a atins mâna lui Javier Sanchez, stoperul lui Real Valladolid. 

Centralul a consultat sistemul VAR și a dictat lovitură de la 11 metri pentru Real Madrid. În acele momente, Real Valladolid a rămas și în inferioritate numerică, pentru că Sergio Leon a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene. 

Karim Benzema a transformat fără probleme penalty-ul. Același Benzema avea să decidă definitiv soarta partidei 6 minute mai târziu. Francezul a primit o pasă în interiorul careului de la Eduardo Camavinga și l-a „executat” pentru a doua oară pe Jordi Masip. 

S-a terminat 2-0 pentru Real Madrid, formație ce a urcat grație victoriei obținute vineri seară pe prima poziție a clasamentului din La Liga. Real Valladolid ocupă poziția a 15-a, cu 17 puncte, la 5 „lungimi” distanță de primul loc retrogradabil, ocupat de Sevilla. 

Caseta meciului Real Valladolid - Real Madrid 0-2

Clasamentul în La Liga

Citește și:

Karma! Declarațiile lui Cristiano Ronaldo de acum 5 ani fac înconjurul internetului: „Unde joacă Xavi? În Qatar? N-are nicio relevanță!”

Pele va fi înmormântat într-un cimitir vertical cu 14 etaje, cascadă și muzeu auto

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează