Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 20:59 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 22:13

Luis Diaz trece prin momente cumplite, după ce tatăl acestuia a fost răpit și nimeni nu a reușit să-l găsească până acum.

Guvernul columbian i-a identificat pe răpitorii tatălui jucătorului lui Liverpool. „Ştim în mod oficial că răpirea a fost efectuată de o unitate aparţinând ELN (Armata de Eliberare Naţională)”, conform unui comunicat.

Pentru că situația devine critică, armata columbiană a început să arunce cu pliante din elicoptere militare prin care cer sprijinul oamenilor pentru a oferi detalii despre tatăl răpit. Evident, informațiile utile vor fi recompensate.

„Există o recompensă, deci se prelucrează și se iau în considerare informații”

Un important dispozitiv de forţe a fost desfăşurat pentru a-l găsi, iar guvernul, care poartă în prezent negocieri de pace cu ELN, cere „eliberarea imediată” a acestuia.

În momentul în care elicopterele survolează zonele importante sunt redate și mesaje audio: „Comandantul Forței Militare Anti Răpire invită oamenii să dea informații”.

„Primim informații importante. Parchetul General, Poliția Națională și Forța Militară Anti Răpire primesc informații prin numerele de telefon tipărite în pliante. Există o recompensă, deci se prelucrează și se iau în considerare informații”, spun oficialii poliției implicate.

Luis Manuel Diaz şi soţia sa, Cilenis Marulanda, care a fost eliberată între timp, au fost răpiţi la 28 octombrie în nord-estul Columbiei de bărbaţi aflaţi pe motociclete.

Ar putea juca în meciul de duminică

Jurgen Klopp a afirmat că Luis Diaz ar putea reveni duminică pe teren pentru a 11-a etapă din Premier League. Din cauza situaţiei sale personale foarte complicate, atacantul columbian a ratat ultimele două meciuri ale echipei sale, împotriva Nottingham Forest (3-0) şi Bournemouth (2-1).

„Va decide dacă este disponibil sau nu. Dacă se simte bine, va fi alături de grup. Nu vrem să forţăm nimic, doar aşteptăm veştile bune. A fost la antrenament în urmă cu două zile. Când este cu coechipierii e bine, dar se vede că nu a dormit prea mult.Tot ce ne poate da puţină speranţă este binevenit”, a spus Klopp.

Citește și:

Imaginile anului vin de la finala Copei Libertadores: „Tata și-a vândut motocicleta, nici nu avem bilete! Dar priviți nebunia de aici!”
Copa Libertadores
Imaginile anului vin de la finala Copei Libertadores: „Tata și-a vândut motocicleta, nici nu avem bilete! Dar priviți nebunia de aici!”
Decizie drastică în Premier League » Arbitrul cu peste 350 de meciuri, retrogradat după ultima gafă
ANGLIA
Decizie drastică în Premier League » Arbitrul cu peste 350 de meciuri, retrogradat după ultima gafă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”