INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REGGINA

Reggina a retrogradat în Serie B după înfrîngerea suferită pe terenul lui Lazio

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2009 00:00

Reggina a pierdut, miercuri seară, pe terenul lu Lazio, scor 0-1, într-o partidă din etapa a 37-a jucată în devansă, şi are un handicap de patru puncte faţă de prima echipă clasată deasupra zonei retrogradării, Torino, cu o etapă înainte de finalul sezonului, informează Reuters.

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de atacantul argentinian Mauro Zarate, în minutul 26.

În urma acestui succes, Lazio, la care Radu nu a fost convocat, a acumulat 50 de puncte şi a urcat pe poziţia a 10-a în Serie A, în timp ce învinsa sa, Reggina, rămâne penultima clasată, cu 30 de puncte, şi  nu mai are posibilitatea de evita retrogradarea în Serie B.

Meciul Lazio-Reggina s-a disputat miercuri, deoarece UEFA a solicitat Federaţiei Italiene ca pe stadionul Olimpico să nu se joace nicio partidă oficială cu şapte zile înaintea finalei Ligii Campionilor, programată la data de 27 mai, la Roma.

Celelalte întâlniri ale rundei a 37-a din Serie A vor avea loc duminică, de la aceeaşi oră. 

NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  21 Mai 2009, 00:25

pacat aveau niste suporteri foarte frumosi :X

 •  20 Mai 2009, 23:50

Au 3 jucatori bunicei chiar buni: Barreto, Carmona si Valdez - toti sud-americani- Paraguay, Chile si Uruguay. Dak ar avea cineva ochi pt ei ;)

 •  20 Mai 2009, 23:42

foarte bine.. asta era o echipa care facea anti fotbal meci de meci... se aparau mai rau tot meciul.. echipe gen reggina nu merita sa fie inscrise intr'o competitie..... ma bucur enorm ca serie A a scapat de echipa asta de tot rahatull Forza italia

Vezi toate comentariile (3)
Comentează