CAMPIONATE  ·  BULGARIA

Reghe pleacă, Litex retrogradată! Fosta echipă a lui Reghecampf a fost sancționată dur de federația bulgară

Duel din timpul meciului Levski - Litex
Duel din timpul meciului Levski - Litex

Articol de — Joi, 17 Decembrie 2015, 00:00

La 13 zile după ce Reghecampf a părăsit Bulgaria, întorcîndu-se la Steaua, fosta sa echipă a fost exclusă din campionat. Cauza: s-a retras de pe teren la meciul cu Levski.

Pe 3 decembrie, după 118 zile ca antrenor la Litex Loveci, Laurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul și a semnat imediat pe doi ani și jumătate cu Steaua. A plecat la timp! Aproape două săptămîni mai tîrziu, fosta lui echipă a fost retrogradată din prima ligă bulgară!

Sîmbătă, la partida Levski - Litex, sofioții conduceau cu 1-0 în minutul 44, cînd arbitrul le-a oferit gazdelor un penalty. Eliminînd al doilea jucător de la Litex.

Imediat, președintele clubului, Trifon Popov, a cerut retragerea formației de pe teren. Lovitura de pedeapsă nici n-a mai fost executată.

Neinspirată decizie! Ieri, Litex a fost exclusă din campionat și amendată cu 10.000 de euro. Are timp o săptămînă să facă apel, dar șansele de a cîștiga sînt minime.

4era locul pe care îl ocupa Litex înaintea hotărîrii de ieri, la 5 puncte de liderul LudogorețȘeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (3)

Alex Alex  •  17 Decembrie 2015, 13:59

Bulgaria...

catalynn  •  17 Decembrie 2015, 11:16
Postat de mushu23 pe 17 Decembrie 2015, 10:45

Cred ca cel mai rau se oftica Gigica...ca a platit bani pe Reghe si acum putea sa il ia gratis :)))

Dacă rămânea Reghe cel mai probabil nu se ajungea aici, Reghe are defectele lui insa a învațat ceva pragmatism in șederea in Germania, asa ca in loc sa reacționeze balcanic scoțând echipa de pe teren s-ar fi gândit cum sa limiteze proporțiile dezastrului pt ca mai e destul timp pt a recupera punctele pierdute. Nu cred ca a scos jiji prea mulți bani din buzunar pt Reghe, dar va scoate sigur daca isi va realiza obiectivele, insa daca au retrogradat cred ca sunt ceva oportunități de a aduce niște jucatori de acolo mai ales ca Reghe ii știe cat de cat ...

mushu23  •  17 Decembrie 2015, 10:45

Cred ca cel mai rau se oftica Gigica...ca a platit bani pe Reghe si acum putea sa il ia gratis :)))

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1