INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL WAHDA

Reghecampf, desființat în presa din Emirate: "E de neînțeles ce a făcut la echipă! A distrus visul fanilor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 10:42

După ce a fost dat afară de Al Wahda, Laurențiu Reghecampf a fost desființat de jurnaliștii arabi.

Jurnalistul Ali Najm de la alkhaleej.ae, citat de Adevărul, a făcut o analiză dură a mandatului pe care Reghecampf l-a avut la Al Wahda, echipă pe care a lăsat-o pe locul 6 din 14.

"Decizia concedierii antrenorului român n-a fost una pripită, luată într-un moment de furie după pierderea derby-ului cu Al-Jazira. Decizia a fost luată după ce munca antrenorului din ultima perioadă a fost analizată temeinic. Iată cele patru motive care au dus la această mutare:

1. Echipa n-a obţinut nicio victorie în ultimele cinci etape de campionat în care a înregistrat trei remize şi două eşecuri.

2. Prestaţia jalnică a echipei în apărare cu 22 de goluri încasate în primele zece etape.

3. Antrenorul, în loc să folosească jucătorii în formă, a făcut selecţia în funcţie de numele fotbaliştilor şi a ignorat randamentul lor de pe teren.

4. Antrenorul a fost incapabil să găsească soluţii la problemele colective ale echipei sau la cele individuale ale jucătorilor“, e un fragment din articolul celor de la alkhaleej.ae, potrivit Adevărul.

Jurnalistul Ali Najm continuă si pune o întrebare: "Cea mai dificilă întrebare după îndepărtarea lui Reghecampf e următoarea: s-a încheiat şi visul fanilor celor de la Al-Wahda? Luând în considerare cifrele din clasament, câştigarea campionatului e o utopie.

E de neînţeles cum o echipă care trebuia să fie pe podium a pierdut atât de multe puncte. Ce s-a întâmplat cu echipa care a încântat în primele săptămâni şi care, în opinia specialiştilor, era o pretendentă la câştigarea campionatului? Înfrângerea cu Al-Jazira i-a pecetluit soarta lui Reghecampf, în ciuda unui start impresionant de sezon".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
vnelu02
vnelu02  •  28 Noiembrie 2018, 20:53
Postat de vnelu02 pe 28 Noiembrie 2018, 11:57

Vaaai, vine Regheblat acasă şi-i strică ploile *** !

Nea coteţ, jurnalistu' lu'peşte împuţit ! Când am spus "panaramă şi lăţos"am nominalizat pe cineva ? Pentru ce cenzurezi, *** ? *** tăi şi *** sunt bine, sănătoşi ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  28 Noiembrie 2018, 19:20
Postat de talpan_terminator pe 28 Noiembrie 2018, 14:40

Siteul Telekom Sport e chiar mai josnic ca GSP. Aici tot mai gasesti continut de valoare, acolo numai click-byte, abureli gigiste (sunt multi si prosti) si transferuri ale mileniului. :))) ***.

Si care e continutul ala de valoare aici ? Prodanca? Regeblat? Nicaieri nu gasesti continut de valoare, pentru ca se copiaza unii pe altii. E suficient sa citesti un site si poti sa pleci linistit, ca nu gasesti ceva deosebit in alta parte... Cat despre valoare, sa fim seriosi... E un cuvant prea mare pentru a exprima ce gasesti pe gsp...

10153836040333310
Blonder DC  •  28 Noiembrie 2018, 18:53

Oooooo....nuuuu! Cum a putut?A distrus visul celor mai frumosi fani din lume,fani ai unei echipe cu traditie de peste un secol, echipa galonata, cu multe trofee mondiale ....cu jucatori de top si venerati pe intregul mapamond! Hai ***! Cum e sacul asa e si peticul...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează