INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Regina iernii » Anglia a cheltuit pentru transferuri mai mult decît Franţa, Germania, Rusia şi Italia la un loc!

Mata a fost cel mai scump transfer al acestei ierni
Mata a fost cel mai scump transfer al acestei ierni

Articol de - Publicat duminica, 02 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 februarie 2014 22:28

Premier League a surclasat celelalte campionate şi la startul lui 2014. Numai Chelsea şi Man. United au achiziţionat de aproape 100 de milioane de euro. De 6 ori cît a plătit toată Primera.

Nimeni nu se poate lupta cu Premier League la capitolul transferuri. Nici măcar în mercato hibernal! Chiar dacă nu s-au apropiat de recordul lunii ianuarie, 225 de milioane în 2011, cluburile engleze tot au cheltuit în prima lună a anului peste 150. De trei ori cît Ligue 1, de 6 cît Primera şi mai mult decît următoarele 4 campionate din topul Europei!

Doar Chelsea şi Man. United au cumpărat împreună de aproape 100 de milioane, Mata fiind recordul "diavolilor", dar şi cea mai scumpă achiziţie a actualei iernii. Spaniolul nu-i depăşit decît de conaţionalul său Torres, cu mutarea de 58 de milioane în 2011!

603984-top2.jpg

603985-top1.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează