INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

Rene Higuita a luat apărarea unui cuplu de fani gay: „Oamenilor, care e problema? Toată lumea e binevenită pe stadion și fiecare se distrează cum dorește”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 21:16

Rene Higuita (52 de ani), unul dintre cei mai nonconformiști fotbaliști din istorie, a sărit în apărarea unui cuplu gay, atacat dur de fanii lui Atletico Nacional.

În minutele de final ale partidei dintre Atletico Nacional și Sante Fe, scor 2-1, cameramanii au surprins doi bărbați, fani ai gazdelor, sărutându-se. Momentul a iscat un scandal fără margini în Columbia.

Rene Higuita, antrenor cu portarii la clubul columbian Atletico Nacional, a sărit în apărarea cuplului gay: „Oamenilor, care e problema? Lăsați băieții să fie fericiți, nu au făcut rău nimănui! E vorba de pasiune, de bucurie, de familie. E frumusețea fotbalului. Toată lumea e binevenită pe stadion și fiecare se distrează cum dorește”.

higuaita

Vezi și 

O altfel de viață în tenis » Alison van Uytvanck și Greet Minnen au vorbit deschis depre relația lor! Cum sunt privite + cine e singurul tenisman care a recunoscut că e gay

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  08 Mai 2019, 07:21

Are dreptate toata lumea se distreaza cum doreste. Asta insa nu ne impiedica pe noi, oamenii obisnuiti, sa avem senzatii de *** cind vedem asa ceva...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristi47.reload
cristi47.reload  •  07 Mai 2019, 22:52

Sunt bine primiți în pch

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close