INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Renunță Messi la Mondial? Anunțul făcut de starul Argentinei

Leo Messi. 
Foto: Instagram @leomessi
Leo Messi. Foto: Instagram @leomessi

Articol de - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 19:10 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 20:54

Leo Messi (36 de ani) a mărturisit că principalul său obiectiv în viitorul apropiat este Copa America: „Nu mă gândesc acum decât la asta, să lupt și să devin din nou campion. Mondialul din SUA? În mod normal, vârsta nu-mi va mai permite să ajung acolo”.

Va juca Leo Messi și la Mondialul din 2026? Chiar dacă e prematur să facă un anunț definitiv, căpitanul Argentinei și-a dezvăluit planurile de viitor, într-un interviu pentru emisiunea „Campeones: un año después", o producție a Star+ având ca subiect victoria selecționatei albiceleste în Qatar 2022.

„Voi ajunge la Cupa Mondială din 2026 la o vârstă (39 de ani), care, în mod normal, nu-mi permite să mai joc. Dar nu spun 100% că nu voi participa la acel turneu final. Voi încerca, așa cum am făcut-o mereu, să concurez la maximum și sunt primul ce va ști când pot să intru în teren sau nu. Sunt pe deplin conștient că m-am transferat într-un campionat inferior, însă cred că este un lucru care mă privește doar personal".

Drăgușin, tot mai aproape de plecare! Detalii din vestiarul lui Genoa: „E urmărit de toată Europa, avem săptămânal contacte, dar...”
ITALIA
Drăgușin, tot mai aproape de plecare! Detalii din vestiarul lui Genoa: „E urmărit de toată Europa, avem săptămânal contacte, dar...”

Renunță Messi la Mondial?

Starul lui Inter Miami nu se gândește deocamdată decât la competițiile mai apropiate din calendar: „Până când voi simți că mă simt bine jucând și voi putea să continui să-mi aduc contribuția, o voi face. Azi am în minte să ajung la Copa America, să joc la acel turneu, să lupt din nou și să încerc să devin campion al continentului. Apoi numai timpul va decide dacă e momentul să mă retrag de la națională”.

„Totul se va rezolva curând pentru mine"

„Puricele" a comentat și eventualitatea de a-și prelungi cariera până la Cupa Mondială din 2026: "Voi ajunge acolo la o vârstă care nu va fi suficentă pentru a juca. De aCeea am spus că nu cred că îmi voi putea apăra titlul mondial. Nu mă gândesc așa departe și nu afirm că voi lipsi sută la sută. Așa ar fi în logica vârstei. Poate vom face o figură frumoasă la Copa America și totul se va rezolva pentru mine". 

Competiția din America de Sud se va disputa începând cu iunie 2024, lună în care argentinianul va împlini 37 de ani.

106goluri a marcat Leo Messi în 180 de partide jucate pentru naționala Argentinei

Citește și alte știri de fotbal internațional

Alexandru Cicâldău a „spart gheața” la Konyaspor » De câte minute a avut nevoie mijlocașul român să înscrie
TURCIA
Alexandru Cicâldău a „spart gheața” la Konyaspor » De câte minute a avut nevoie mijlocașul român să înscrie
Minunea continuă » Girona a întors-o pe Valencia în 6 minute și e pe primul loc în La Liga
GIRONA
Minunea continuă » Girona a întors-o pe Valencia în 6 minute și e pe primul loc în La Liga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează