INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA, JOI, 00:00

Revoltă incredibilă în Spania! Ce plănuiește Real Madrid la El Clasico: tot stadionul va fi implicat

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 15 august 2017 13:55

Furioși din cauza suspendării lui Ronaldo, fanii lui Real Madrid pregătesc un protest pe Bernabeu în minutul 7, susținând nemulțumirea jucătorilor lui Zidane față de maniera în care sunt fluierați cu Barca. Returul se joacă în noaptea de miercuri spre joi (16-17 august), la ora 00:00.

Barcelona se pregătește de o atmosferă superostilă la returul Supercupei. Nu pentru că fanii lui Real trebuie să împingă supercampioana Europei pentru o remontada. Câștigătoarea Supercupei Spaniei este aproape cunoscută după prima manșă (3-1), dar suporterii au meciul lor cu arbitrii. Și anunță un protest masiv contra manierei defavorabile în care au fost fluierați favoriții în Los Clasicos, turul de pe Camp Nou stând mărturie.

Marca a aflat că, în minutul 7, după numărul lui Cristiano, tot stadionul Bernabeu va fi afișa o scenografie de răspuns la eliminarea suferită duminică de Ronaldo (a primit 5 meciuri de suspendare) și la penaltyul gratuit acordat rivalei blaugrana la plonjonul în careu al lui Luis Suarez, în duelul cu portarul Navas.

Două episoade dintr-un serial ceva mai lung, consideră nu numai fanii, dar și jucătorii lui Zidane, care se raliază frondei. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
lionforever
lionforever  •  15 August 2017, 17:01

În campionatul Spaniei real madrid este cea mai ajutata echipa de arbitrii . E numai vina cocalarului că a împins arbitrul una e greșeală de arbitraj iar mai grav este faptul că ronaldo și-a permis buscularea arbitrului .

bradut
bradut  •  15 August 2017, 15:12
Postat de spinoza pe 15 August 2017, 15:05

Si astia-s tari in coregrafii... si au mania persecutiei de catre arbitrii!

Ironia mătăluță e prea ieftină. *** Ai fost vreodată pe Bernabeu? La vreun meci, nu tour de stadion.... Iar in ce priveste fluierasii, dupa meciul cu PSG, varzelonezii ar trebui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  15 August 2017, 15:05

Si astia-s tari in coregrafii... si au mania persecutiei de catre arbitrii!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează