INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Revoluția lui Ancelotti la Real Madrid: 7 jucători transferabili!

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2021 18:01 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 18:47

Antrenorul Carlo Ancelotti, 61 de ani, începe să contureze sezonul viitor la Real Madrid și vrea să revoluționeze complet lotul.

Florentino Perez și subalternii săi i-au oferit tot sprijinul italianului, informează publicația spaniolă ABC.

Bale, Isco, Marcelo, Jovic, Ceballos, Mariano și Mayoral sunt cei 7 jucători care pot fi cedați definitiv în cazul unei oferte pe măsură.

Reinier, Kubo și Brahim sunt pe lista celor care pot fi împrumutați. Real Madrid vrea să-i păstreze sub contract, dar nu contează pe ei sezonul următor.

David Alaba a fost primul transfer al verii pentru vicecampioana Spaniei, dar mai sunt vehiculate nume precum Mbappe, Kounde și Pau Torres.

Presa spaniolă scrie că Mbappe ar putea fi prezentat în luna august, deoarece negocierile sunt intense și departe de a se finaliza.

Manchester City și-a adjudecat toate marile premii din Premier League » Alegere-surpriză: un fundaș, jucătorul sezonului!

Barcelona pregătește o nouă mutare » Catalanii vor să transfere căpitanul unei rivale din La Liga

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
mandpv964
mandpv964  •  06 Iunie 2021, 10:31
Postat de danut1971 pe 05 Iunie 2021, 19:38

AI ADUCE GIGI LA FCSB

Ca - i aduce, ca nu - i aduce, n - are importanta. Nu ma scrie traiti - ar neamul "ai aduce", e de ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  06 Iunie 2021, 09:17

Nu e nicio revolutie, sunt oricum jucatori cu statut de rezerva. Si nici astia nu pleaca decat daca sunt "oferte pe masura". Vanzarile au in special un motiv financiar, Real sta prost cu banii. Nici vorba sa-l aduca pe M'Bappe, nu are resursele necesare. Eventual invers, PSG sa cumpere jucatori de la Real.

gazistu
gazistu  •  06 Iunie 2021, 00:27

Kylian lla Real??? nici in vise.... nu il lasa seicul din franta... mai bine ii plateste salar cat cere... dar nu il lasa sa plece!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează