INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Revoluție în toată regula la Bayern Munchen: 10 jucători se pregătesc de plecare!

Neuer și Alaba sunt cei mai importanți jucători care ar putea pleca de la Bayern Munchen. foto: Guliver/Getty Images
Neuer și Alaba sunt cei mai importanți jucători care ar putea pleca de la Bayern Munchen. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 10 mai 2020 12:12

Bayern Munchen ar putea rămâne fără 10 jucători. Vedetele grupului sunt Manuel Neuer și Alaba, care refuză să prelungească pe sumele oferite. Coutinho se va întoarce la Barcelona, iar pe Lucas Hernandez îl vrea Zidane la Real Madrid. 

Într-un moment în care toată lumea se concentrează pe reluarea campionatului, la München, în spatele ușilor închise, se lucrează intens la lotul pentru stagiunea viitoare. 

Iar ziarul local Tageszeitung anunță o adevărată revoluție. Bayern s-ar putea despărți peste vară de 10 jucători! Sigur este că Odriozola și Coutinho, împrumutați de la Real Madrid, respectiv Barcelona, nu vor fi păstrați. Niciunul n-a convins! La fel portarul de rezervă, Ullreich, după transferul lui Nübel, de la Schalke.

Bavarezii, scrie Tageszeitung, vor să se mai debaraseze de Cuisance și de Arp, două talente care nu i-au entuziasmat. Pe lista plecărilor sigure era la un moment dat Tolisso. Dar francezul s-a accidentat serios, a fost operat la gleznă și e puțin atractiv pentru alte cluburi. Deocamdată. 

De asemenea „incerți” sunt Javi Martinez, 31 de ani, și Lucas Hernandez. Deși venit abia vara trecută, campionul mondial din 2018 nu e ce și-au dorit munchenezii. Ba s-a și accidentat grav în tur, revenind abia în februarie. Pentru el există interes din partea Realului, unde e dorit de Zinedine Zidane.

Ce se întâmplă cu Manuel Neuer și Alaba?

Extrem de complicată este situația lui Neuer și a lui Alaba. Au contract până-n 2021, însă cer foarte mulți bani ca să rămână. Mult peste ce e dispus clubul să plătească. Neuer e supărat pentru că șefii i-au adus concurență (Nübel), iar Alaba are oferte de la Real și de la Barcelona.

80 de milioane de euroa costat-o Lucas Hernandez pe Bayern, vara trecută. Cel mai scump jucător cumpărat vreodată de munchenezi. Înainte era Tolisso (41,5)

VIDEO. Bundesliga revine într-o săptămână! Când se joacă Dortmund - Bayern + două schimbări majore în regulament! 

Citește și alte știri despre Bundesliga:

Bundesliga revine! Programul primelor meciuri din Germania + cine transmite

CORONAVIRUS. Uitați fotbalul așa cum era! Ciudățenii fără precedent în Bundesliga, la reluarea campionatului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
partea47mea
partea47mea  •  10 Mai 2020, 13:33

Foarte bine, sa plece! Asa ii fac loc lui F Coman si D Man!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează