INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Revoluție la PSG! Țintesc o vedetă vânată de jumătate de Europa, dar anunță și 3 plecări clare

Victor Osimhen, dreapta
Victor Osimhen, dreapta

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 15:28 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 15:39

În capul listei de transferuri a PSG-ului se află nigerianul Victor Osimhen, de la Napoli. Francezii au mai pus ochii pe Diaby (Leverkusen), Skriniar (Inter), Disasi (Monaco) și Vuskovic (Hajduk Split). La „plecări” se regăsesc Carlos Soler, Fabian Ruiz și Hugo Ekitike - potrivit RMC Sport.

La Paris se fac deja planuri pentru o veritabilă revoluție, la nivelul lotului și al staff-ului. Motive sunt arhisuficiente. Din punct de vedere sportiv, 2022/2023 este deja o mare dezamăgire. PSG a eșuat în optimi de finală atât în ​​Liga Campionilor, cât și în Cupa Franței. Al nouălea campionat, din 2013 încoace, ar fi doar o mică consolare!

Dialog EXPLOZIV! Nervi și țipete în studio în scandalul CSA Steaua: „Ce vreți? Să terminăm cu sportul în țara asta? Anulați handbalul, voleiul, tot! Ce a continuat FCSB?”
CSA STEAUA
Dialog EXPLOZIV! Nervi și țipete în studio în scandalul CSA Steaua: „Ce vreți? Să terminăm cu sportul în țara asta? Anulați handbalul, voleiul, tot! Ce a continuat FCSB?”

Antrenorul lui PSG nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor

În plus, antrenorul Christophe Galtier (56 de ani) nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor șefilor din Qatar, mai ales la nivel internațional. Totodată, se confruntă și cu acuzații grave de rasism din perioada petrecută la OGC Nice. Iar asupra prelungirii contractului cu Leo Messi, atras de-o revenire la Barcelona, planează un mare semn de întrebare.

Astfel că, potrivit RMC Sport, directorul tehnic Luis Campos (58 de ani) a trecut la treabă. Campos caută în primul rând jucători care să se identifice cu clubul și care pot rezista presiunii existente la PSG. De preferință, profesioniști care au deja experiență în Ligue 1.

Osimhen costă 130 de milioane de euro

Foarte sus pe lista lui se află Victor Osimhen, superatacantul lui Napoli. Italienii vor 130 de milioane de euro în schimbul lui, numai că jumătate de Europă este pe urmele lui. Un alt candidat: Moussa Diaby (23 de ani), de la Bayer Leverkusen, născut la Paris și deja sub contract cu PSG în 2018/19. Se spune că Luis Campos îl curtează încă din iarnă, când s-a interesat la Leverkusen de condițiile unui eventual transfer.

Parizienii au în vedere să-și întărească și defensiva. Pe listă, Milan Skriniar (28) de la Inter Milano și puștiul Luka Vuskovic (16) de la Hajduk Split. De asemenea în discuții este și Axel Disasi (25 de ani/AS Monaco), pe care l-au vrut și vara trecută.

Carlos Soler, Fabian Ruiz și Hugo Ekitike nu mai joacă niciun rol la PSG

Pe lista neagră, susține RMC Sport, sunt deocamdată trei nume: Carlos Soler, Fabian Ruiz și Hugo Ekitike. Ei nu mai joacă niciun rol în planurile de viitor ale clubului și se caută soluții pentru ei.

De asemenea, antrenorul Galtier are șanse mici să fie păstrat, iar pentru înlocuirea lui, un candidat ar fi Julian Nagelsmann, demis recent de la Bayern, dar la dispoziția clubului, în baza contractului scadent în 2026. PSG ar trebui să le plătească bavarezilor o sumă de transfer, aproape de cele 20 de milioane achitate de ei când l-au adus de la Leipzig, în 2021.

Vara trecută am apreciat greșit situația. Unii jucători din actuala echipă au mari dificultăți în a se identifica cu proiectul nostru
- Luis Campos, director tehnic PSG

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Imaginea care a făcut înconjurul lumii: doi argentinieni campioni mondiali ai Sevillei au scos pe brațe un argentinian campion mondial al lui Manchester United!

Decizie surprinzătoare luată în cazul tușierului care l-a lovit cu cotul în față pe fundașul lui Liverpool

Mbappe și Messi nu sunt nici în TOP 3! Surpriză: cine este liderul driblingurilor în Liga Campionilor

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
mishu_74
mishu_74  •  14 Aprilie 2023, 18:04

pai cum, pleaca astia trei sigur si nu pleaca Neymar, pe care l-ati dat plecat de vreo 10 ori pana acum? :)))) io zic sa va concediati si voi sursele si sa va luati altele mai de incredere. :) in alta ordine de idei, se pare ca la PSG, inca se lucreaza cu incompetenti. ei vor sa-si intareasca apararea si atacul, exact acolo unde nu prea sufera. iar mijlocul, care e inexistent in afara lui Verrati, poate sa mai astepte. pai, exact asa va fi si castigarea unui trofeu de CL. o sa mai astepte mult si bine.

valihaita
valihaita  •  14 Aprilie 2023, 17:36
Postat de VanBasten pe 14 Aprilie 2023, 15:39

Fara sa citesc articolul, pot sa jur ca e vorba de Florinel "350 Newtoni" Coman, perla fecesebista si a litoralului.

Eu cred ca il aduce pe Van Prosten!

VanBasten
VanBasten  •  14 Aprilie 2023, 15:39

Fara sa citesc articolul, pot sa jur ca e vorba de Florinel "350 Newtoni" Coman, perla fecesebista si a litoralului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează