INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARBITRU

Nemaivăzut: liberat condiționat după ce a comis un jaf armat, arbitrează cu brățara electronică la gleznă!

Rhamon da Silva arbitrează după ce a fost liberat condiționat // sursă foto: MARCA
Rhamon da Silva arbitrează după ce a fost liberat condiționat // sursă foto: MARCA

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 12:28 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 12:38

Situație inedită în fotbalul brazilian: liberat condiționat după o condamnare pentru jaf armat, Rhamon da Silva (29 de ani) arbitrează meciuri cu o brățară electronică la gleznă.

MARCA a prezentat astăzi povestea inedită a arbitrului brazilian Rhamon da Silva, care continuă să practice meseria după ce a petrecut mai bine de un an și jumătate în spatele gratiilor.

Condamnat pentru jaf armat, arbitrul în vârstă de 29 de ani a fost liberat condiționat și acum merge la meciuri purtând un dispozitiv electric de urmărire, o brățară care îi este atașată la glezna piciorului stâng.

Gabriel Tamaș și-a anunțat retragerea: „Psihic nu mai pot să joc fotbal! N-am fost un neica nimeni sau un alcoolist”. Echipa la care s-a simțit cel mai bine
RETRAGERE
Gabriel Tamaș și-a anunțat retragerea: „Psihic nu mai pot să joc fotbal! N-am fost un neica nimeni sau un alcoolist”. Echipa la care s-a simțit cel mai bine

Nemaivăzut: un brazilian arbitrează cu brățara electronică la gleznă

„Din nefericire, am intrat în cârdășie cu oamenii greșiți. Nu mai făcusem niciodată în viață așa ceva. Am ajuns să mă «scufund» în consumul de cocaină și asta m-a determinat să fac acel jaf.

Am fost arestat, am petrecut 1 an, 6 luni, 28 de zile și 30 de minute în închisoare. Pe 30 octombrie se vor împlini 5 luni de când sunt în libertate”, mărturisește Rhamon da Silva, citat de MARCA.

Momentan, el are permisiunea să conducă meciuri doar din divizii amatoare, atât timp cât respectă la sânge condițiile liberării condiționate. Începând de anul viitor, va putea arbitra în competițiile disputate sub egida Federației.

„Sunt exemplul că oamenii se pot schimba”

„La început mi-a fost teamă să port brățara, pentru că mulți critică și consideră că oamenii nu se schimbă. Eu sunt exemplul că oamenii se pot schimba. La început mi-a fost greu, dar astăzi sunt foarte calm, iau totul în spirit de glumă.

Plătesc pentru greșeala mea și nu datorez nimănui nimic. Nimeni nu poate să mă judece, pentru că ceea ce fac astăzi, purtând această brățară, este justiția Domnului. Acum sunt o cu totul altă persoană, care luptă pentru propriile interese și se reintegrează în societate”, spune arbitrul.

Visul lui Rhamon este de a deveni arbitru FIFA și de a conduce, într-o bună zi, meciuri la un Campionat Mondial, „indiferent că voi fi la tușă sau arbitru central”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ovidiu Hațegan a revenit după 588 de zile în Europa, dar una din deciziile românului l-a stupefiat pe antrenorul lui Lugano

Ratare MONUMENTALĂ a jucătorului de 80 de milioane de euro: „Cum le explic copiilor mei că a ratat de acolo?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionelvancea74
ionelvancea74  •  27 Octombrie 2023, 13:36

Succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează