INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

S-a accidentat, apoi a început să plângă la interviu » Poate rata Mondialul: „Mă doare și când merg. Sunt așa aproape să-mi îndeplinesc visul...”

Richarlison, cu ochii în lacrimi // foto: captură YouTube
Richarlison, cu ochii în lacrimi // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 14:44 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 15:34

Richarlison (25 de ani), atacantul brazilian al lui Tottenham, s-a accidentat în timpul meciului de sâmbătă cu Everton, scor 2-0, și a început să plângă la zona mixtă. Brazilianul se teme că va rata Cupa Mondială din Qatar, care va începe pe 20 noiembrie.

Titular în meciul împotriva fostei sale echipe, Richarlison a fost înlocuit în minutul 52 cu Yves Bissouma, după ce a acuzat dureri la gambă.

După meci, la zona mixtă, Richarlison a vorbit cu ESPN Brazilia. Gândindu-se că ar putea rata Cupa Mondială din cauza accidentării, lacrimile i-au inundat ochii.

MM Stoica a numit singurul antrenor pe care l-ar aduce în locul lui Dică la FCSB: „Ați zice că e străin sau român?”
FCSB
MM Stoica a numit singurul antrenor pe care l-ar aduce în locul lui Dică la FCSB: „Ați zice că e străin sau român?”

Richarlison s-a accidentat în Tottenham - Everton, apoi a început să plângă la interviu

„Sunt așa de aproape să-mi îndeplinesc visul (n.r. - participarea la Cupa Mondială)... Am mai suferit o accidentare similară, dar sper ca de această dată să mă refac cât se poate de repede. Când jucam la Everton și am pățit asta, am lipsit cam două luni.

Îmi e greu să vorbesc acum, dar vom vedea. Voi face investigații luni, dar mă doare și să merg. Încerc să rămân pozitiv, dacă vreau să merg în Qatar. E la limită, mai e o lună până atunci. Trebuie să aștept, să mă tratez în fiecare zi, cu speranța că mă voi reface cât de curând posibil”.

De la transferul la Tottenham, Richarlison a înscris două goluri în 13 meciuri. El a jucat deja 37 de meciuri pentru naționala Braziliei, în care a înscris 16 goluri.

Antonio Conte anunță: „Richarlison ratează meciul cu Manchester United”

În cazul în care va trece la timp peste accidentarea suferită sâmbătă, Richarlison are șanse bune să prindă lotul Braziliei pentru turneul final din Qatar. 

Cert este că brazilianul nu va juca în următorul meci al lui Tottenham, miercuri, cu Manchester United. 

„Nu îl iau în calcul pentru meciul cu Manchester United, a simțit ceva la gambă și nu va fi disponibil. Cred că are nevoie de ceva timp să se recupereze. Este păcat, vorbim de un jucător cu mare calitate”, a transmis antrenorul Antonio Conte, citat de ESPN.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Scandal imens la federația franceză înainte de CM 2022 » Reacție halucinantă a președintelui: „Nu e nimic de nerezolvat, e nevoie doar de o vopsea”

Șumudică a uitat să câștige: 3 înfrângeri la rând în Arabia Saudită + Mitriță îl putea salva la ultimul meci

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează