INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

A aruncat cu fumigena înspre fani » Gestul nesăbuit care o poate retrograda pe Everton

Richarlison , Foto: IMAGO
Richarlison , Foto: IMAGO

Articol de - Publicat luni, 02 mai 2022 15:06 / Actualizat luni, 02 mai 2022 16:21

Richarlison (24 de ani) s-a manifestat ciudat după golul reușit cu Chelsea (1-0) și cel mai bun jucător al lui Everton riscă să fie suspendat 3 din cele 5 meciuri rămase de jucat.

Everton tremură în finalul sezonului, aflându-se pe buza prăpastiei spre Championship. Este pe locul 18, primul sub linia retrogradării, la doar două puncte de Leeds și Burnley, dar cu un meci în minus disputat. Mai are cinci la dispoziție pentru a se salva și în trei dintre acestea s-ar putea să nu se bazeze pe cel mai bun fotbalist al său. 

Richarlison riscă să fie suspendat în această perioadă crucială, din cauza gestului făcut la meciul cu Chelsea de duminică, decis chiar de golul său.

Daniel Oprița, provocat în direct: „Nu pot uita cât de bine ai jucat la Steaua, despre care acum susțineți că nu mai este Steaua”
CSA STEAUA
Daniel Oprița, provocat în direct: „Nu pot uita cât de bine ai jucat la Steaua, despre care acum susțineți că nu mai este Steaua”

Arbitrul nu l-a pedepsit pe Richarlison

Richarlison a marcat imediat după revenirea de la vestiare, profitând de eroarea lui Azpilicueta, și s-a descărcat într-un mod neașteptat. S-a bucurat normal alături de colegi și apoi a luat de pe jos o fumigenă albastră aruncată de fani, a fugit cu ea în mână câțiva metri spre tribună și a lansat-o înapoi în mulțime! 

Arbitrul Kevin Friend nu l-a sancționat în niciun fel, numai că federația poate deschide o anchetă disciplinară împotriva lui, judecându-l pentru celebrarea sălbatică. Pedeapsa maximă este de trei etape!

Richarlison ar scăpa cu o amendă consistentă

Potrivit Daily Express, în cel mai bun caz, Richarlison ar scăpa cu o amendă consistentă și un avertisment. Este și speranța clubului de pe Goodison Park, care l-a apărat printr-un comunicat de presă: „Vom analiza și noi incidentul, însă, așa cum am văzut lucrurile, situația nu e gravă. Jucătorul doar a încercat să ia fumigena și să o scoată în afara terenului”. 

Nu există vreo informație că vreun fan ar fi fost rănit de gestul lui Richarlison. Brazilianul de 24 de ani a reușit opt goluri în 26 de meciuri din acest sezon, jumătate din ele numai în ultima lună, fiind și cel mai prolific marcator al trupei lui Lampard.

VIDEO. Rezumat Everton - Chelsea (1-0)

Citește mai multe articole din fotbalul internațional:

CUTREMUR în Premier! Ce plănuiește Liverpool cu Salah dacă nu prelungește contractul acum!

Gary Lineker, dezvăluiri zguduitoare după ani: „Fiul meu avea leucemie, cu 10-20% șanse de supraviețuire. Visam mereu un coșciug alb”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
fibra
fibra  •  03 Mai 2022, 08:55

Asta e tare! De vina e cel care a aruncat din tribuna,daca putea Richarlison trebuia sa i-o arunce in cap.Il acuza pe fotbalist chiar inconstientii care merg la meciuri sa arunce sau sa se bata intre ei.

mihaistoica
mihaistoica  •  02 Mai 2022, 17:47
Postat de joaca_beleaua pe 02 Mai 2022, 16:52

Nu îl duce capul.

Normal, are diploma de "ziarist" luată din talciocul Europa !

xclx.
xclx.  •  02 Mai 2022, 17:25

Normal echipa a carui suporteri au aruncat trebuie suspendata pana la sfarsitul sezonului... *** din galerie nu au ce cauta pe stadioane...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează