INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Richarlison, transfer de Champions League » Prețul: 70 de milioane de euro!

Richarlison/ foto Imago Images
Richarlison/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 30 iunie 2022 11:48 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 14:51

Richarlison (25 de ani), atacantul brazilian, va semna cu Tottenham. Transferul e iminent. Everton va primi 58 de milioane de euro la finalizarea afacerii. Și încă 12 milioane dacă împlinește toate clauzele.

În Premier League, cel mai bogat campionat al lumii, primind din drepturile TV în țară și străinătate 12 miliarde de euro în următorii trei ani, continuă sarabanda transferurilor. Marile puteri se luptă să ia cei mai buni jucători din Anglia sau de oriunde. 

Îl convinge Dan Petrescu? Ce contract i-ar fi propus CFR Cluj lui Florin Niță
CFR CLUJ
Îl convinge Dan Petrescu? Ce contract i-ar fi propus CFR Cluj lui Florin Niță

Richarlison, al 4-lea transfer al verii 

Tottenham i-a adus deja pe Bissouma, mijlocașul central de la Brighton, cu 30 de milioane de euro, pe Perišic (Inter Milano) și Forster (Southampton), ambii gratis, și e gata de lovitura verii pe White Hart Lane. Richarlison! 

The Athletic a anunțat că Tottenham și Everton au încheiat pactul pentru Richarlison și transferul e iminent. 58 de milioane de euro imediat și alte 12 sub formă de bonusuri. 

Richarlison, partener pentru Kane și Son 

Brazilianul în vârstă de 25 de ani, unul dintre cei mai în formă atacanți din campionat, pare un partener excelent pentru Kane și Son, la Londra. Își va împlini visul de a juca în Champios League. Spurs au prins locul 4 în ediția trecută de Premier.

53 de goluria marcat Richarlison în 152 de meciuri jucate pentru Everton în toate competițiile

36 de selecțiiare atacantul brazilian pentru naționala țării sale, pentru care a înscris 14 goluri

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Radu Drăgușin nu vrea în Serie B » Frânează transferul lui Cambiaso la Juventus

Pus pe lista neagră la PSG, Neymar e așteptat la alt club uriaș din Europa: „Trebuie să vină aici”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează