INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Rio Ferdinand, reverență cu repetiție în fața lui Leo Messi: „Au fost cele mai jenante momente din viața mea! E un magician”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 16:43

Rio Ferdinand (40 de ani) e fascinat de „micuțul” Leo Messi (31 de ani). Fostul fundaș al lui Manchester United crede că cvintuplul Balon de Aur nu poate fi oprit.

  • Barcelona a câștigat manșa tur a „sferturilor ” Ligii Campionilor cu Manchester United, scor 1-0. Returul se joacă marți, 16 aprilie.

„Barcelona are un stil aparte de joc, dar în final totul ajunge la micuțul Leo Messi. Mă întrebați cum să îl oprească? Nu trebuie să îi lase niciun pic de spațiu. Altfel se întoarce, iar cu mingea la picior și fața spre poartă îți va da bătăi de cap toată noaptea. E un superstar, o legendă”, a declarat Ferdinand.

Rio Ferdinand acum un an: „E un magician”

Nu e prima dată când Rio Ferdinand îl laudă pe Leo Messi. În 2018, legenda lui United vorbea despre înfruntările directe.

„Pe Wembley și la Roma, când am jucat împotriva lui, au fost unele dintre cele mai jenante seri din viața mea. Îmi amintesc cum am rămas cu Vidic la jumătatea terenului și ne-am uitat unul la celălalt. Nu am înțeles nimic. Pierdeam, iar noi pur și simplu încercam să descoperim o idee prin care să îi blocăm.

Când ești fundaș, încerci să vii aproape de el, să îi faci viața grea. De obicei loveam adversarii discret, dar pe el nu îl puteam atinge. E un magician. Este cel mai bun jucător împotriva căruia am jucat, e devastator”, declara Rio în 2018. 

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

FOTO Messi e suspect de fisură de sept nazal. Reacția agresorului Smalling: „Știam că trebuie să jucăm cu intensitate”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mplttev
mplttev  •  12 Aprilie 2019, 18:02

Un talent extraordinar. Mișcă atât de rapid picioarele și are intuiția de a-ți deturna intenția ție ca apărător încât te pune pe picior greșit. Un geniu al fotbalului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează