INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. UNITED - BARCELONA 0-1

Man. United - Barcelona 0-1 // FOTO Messi e suspect de fisură de sept nazal Reacția agresorului Smalling: „Știam că trebuie să jucăm cu intensitate”

Foto: Reuters +6   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2019 10:55

Barcelona s-a impus pe terenul lui Manchester United, scor 1-0, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, însă Lionel Messi a avut mari probleme.

Lovit de Smalling în faţă, Messi a continuat să joace pe Old Trafford, dar va lua pauză în weekend. Leo s-a ales cu un hematom la pomete, n-are fractură la nas, dar face astăzi teste medicale.

Messi a plecat victorios de pe Old Trafford, însă a ieşit serios şifonat şi din nou fără gol pe legendara arenă din Manchester.

Reacţia agresorului Smalling, „Știam că trebuie să jucăm cu o anumită intensitate, acel gen de intensitate cu care nu sunt obișnuiți la fiecare meci”, vine după teribila lovitura cu umărul şi palma în faţă în minutul 29, în urma căreia Leo e suspect de fisura septului nazal.

Dar argentinianul a jucat până la final cu United (1-0), iar Irrati, asistentul video, n-a considerat că faza trebuia judecată cu VAR, Rocchi nedictând vreo sancţiune!

Examinat şi în vestiar

Presa catalană anunţă că argentinianul, examinat şi în pauză marţi de doctorul Ricard Pruna, n-are fractură, dar s-a ales cu un hematom mare la obraz plus o vânătaie la ochiul atins de fundaşul englez.

Verdictul final îl vor stabili examenele medicale programate azi. Mai mult ca sigur, antrenorul Ernesto Valverde îl va odihni la meciul Barcelonei cu Huesca, de sâmbătă, pentru ca Messi să fie apt de joc în returul din „sferturile” Ligii.

Citește și:

Man. United - Barcelona 0-1 // Ole Gunnar Solskjaer are încredere în echipa sa: „Ne calificăm la Barcelona”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
cneius
cneius  •  12 Aprilie 2019, 13:27

"...agresorului Smalling" - ca dur cuvint ai ales dragalas de ziarist, nu ti se pare ??????

melcul_furios
melcul_furios  •  11 Aprilie 2019, 21:19
Postat de badeadorian pe 11 Aprilie 2019, 16:38

Am spus , Smalling joaca efectiv la limita sportivitati .... dar joaca mingea !! Fotbalul este un sport de contact fizic , nu este volei ... Lovirea peste fata este absolut accidentala si are loc in cadere , nu este o lovire cu scop agresiv sau de intimidare . Daca nu exista acel hematom ,noi nu mai purtam aceste discutii ... Messi este barbat si a trecut peste incidentul respectiv , altii tin sa fie mai catolici decat Papa !!. Cu respect, o zi buna !!

Fotbalul nu este un sport de contact, pentru asta exista rugby-ul, e totusi o diferenta. De unde este ideea asta cu sport de contact, tinand cont ca orice contact fizic reprezinta fault daca jucatorul nu loveste mai intai mingea si pentru fault fara minge iei macar galben? Nu are legatura cu Messi ci exact cu ideea de joc barbatesc, asta face Mourinho, echipele lui joaca dur, distrug adversarii si ori sunt lasati de arbitrii si atunci au rezultate suprinzatoare ori arbitrul ii penalizeaza si atunci se jeluiesc insa nu mai castiga.

lapusneanul
lapusneanul  •  11 Aprilie 2019, 21:10

jurnalistul a descoperit apa calda..:)) messi si cativa titulari oricum erau rezerve la meciul cu huesca..

Vezi toate comentariile (24)
Comentează