INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. UNITED - BARCELONA 0-1

Man. United - Barcelona 0-1 // Ole Gunnar Solskjaer nu se teme de Messi: „Ne calificăm la Barcelona”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2019 10:39

Manchester United a pierdut în „sferturile” Ligii Campionilor cu Barcelona, scor 0-1, dar Ole Gunnar Solskjaer crede că echipa sa poate repeta pe Camp Nou performanța reușită în „optimi”, la Paris, când a învins cu 3-1 după ce pierduse acasă cu 2-0.

Are tupeu Ole Gunnar Solskjaer. Man. United n-a reușit să expedieze nici măcar un șut pe poartă miercuri seară, cu Barcelona (0-1), iar în ultimele 5 meciuri acasă a înscris o singură dată, în noiembrie, contra lui Young Boys. Și, cu toate astea, managerul norvegian le-a spus jurnaliștilor la final că va tranșa calificarea la Barcelona.

„E dur”

„Jucăm împotriva unei echipe mari. E dur. Dar mergem acolo cu un singur gând, să marcăm și să ne calificăm. Performanța pe care am obținut-o în optimi, cu PSG, ne dă speranțe și încrederea că putem”, a comentat Solskjaer, cu gândul la acea spectaculoasă victorie de la Paris, 3-1, după ce United pierduse prima manșă, pe Old Trafford, cu 2-0!

„Plin cu de toate”

Inclusiv catalanii sunt de acord că nimic nu e decis. „Fotbalul e un joc interesant, plin cu de toate. Uitați-vă cum s-a calificat Manchester în Franța, după o înfrângere chiar mai severă suferită acasă. E o echipă puternică, iar când face pressing te pune mereu în dificultate”, au comentat antrenorul Ernesto Valverde și fundașul Gerard Pique, care a îmbrăcat tricoul „diavolilor” trei sezoane la rând (2004-2006, 2007-2008).

Returul dintre Barcelona și Manchester United se joacă pe 16 aprilie, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO.

6 ani sunt de când Barcelona n-a mai pierdut acasă în cupele europene. Mai precis de la acel 0-3 cu Bayern în semifinalele Ligii 2012-2013

8 calificări, din nouă posibile, a bifat Barça în cupele europene după ce a câștigat prima manșă cu 1-0

4 victorii are Barcelona în duelurile cu Man. United. Cele mai importante, în finalele Ligii 2009 și 2011: 2-0, respectiv 3-1

„Busquets trebuia eliminat”

„Centralul” Gianluca Rocchi a fost pus la zid de Solskjaer din cauza lui Busquets. Mijlocașul spaniol a comis un henț de „galben”, în condițiile în care mai avea un avertisment, „și ar fi trebuit eliminat. Acum însă nu mai putem face nimic. Busquets va juca împotriva noastră și săptămâna viitoare”, a punctat managerul lui United.

Rocchi a greșit totuși și în favoarea englezilor. Arbitrul l-a iertat pe Smalling, deși i-a provocat lui Messi o fisură de piramidă nazală.

Citește și:

MANCHESTER UNITED - BARCELONA 0-1 // „United e la fel de bătrână ca stadionul!” » Atac fără menajamente după primul meci fără șut pe poartă din ultimii 14 ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
slickbubu
slickbubu  •  11 Aprilie 2019, 14:30

Nu vezi mingea timp de 90 de minute si nu ai un sut pe poarta acasa, dar mergi la Barcelona sa te califici. Ca in fiecare zi e duminica ... ca Barcelona o fi PSG. Declaratii fara sens, inutile, speciale pentru deliciul unei prese tot mai inutile si mai enervante. In fond, problema calificarii s-a rezolvat din prima repriza pe Old trafford.

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  11 Aprilie 2019, 13:52

Nesimtire britanica. Plus prostie+rautate locale. Barcelona a avut posesia, cornerele, suturile, ocaziile, golul, si a faultat mai putin ( a propos de asta, presa engleze nu gaseste mare lucru de spus despre atacul de rosu al lui Smalling). Bun, sa-i bata la Barcelona, daca pot!

submarina
submarina  •  11 Aprilie 2019, 13:45

Sa traiti! Barca chiar daca trece de MU in 1/2 da peste Liverpool...Lucru echivalent cu inca un esec consecutiv in faza eliminatorie de UCL. Speram...:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează