INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - BARCELONA 0-1

MANCHESTER UNITED - BARCELONA 0-1 // „United e la fel de bătrână ca stadionul!” » Atac fără menajamente după primul meci fără șut pe poartă din ultimii 14 ani

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 00:31

Barcelona a câștigat manșa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor, scor 1-0, contra lui Manchester United (Shaw 12 ag.). Guillem Balague, un celebru jurnalist sportiv și scriitor catalan, a comentat în termeni duri prestația gazdelor.

  • Returul se joacă pe 16 aprilie, în Spania. 
  • În cealaltă partidă a serii, Ajax și Juventus au remizat, scor 1-1. Detalii AICI

Balague a intervenit la BBC Radio 5 și a analizat partida de pe Old Trafford: „United a fost la fel de bătrână ca stadionul. Așa arată acum, obosită, veche. Arena are nevoie de îmbunătățiri, la fel și lotul”.

Zero șuturi pe poartă

Statistica meciului îi dă dreptate lui Balague. Manchester United a terminat partida fără vreun șut trimis pe spațiul porții lui Ter Stegen. Ultimul astfel de meci în Liga Campionilor al „diavolilor roșii” a avut loc în 2005, într-un eșec 0-1 cu AC Milan.

Vezi AICI statistica meciului

Vezi și: 

L-au blocat pe Leo Messi, dar și-au dat autogol! Catalanii au prima șansă la calificarea în semifinale

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează