INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. UNITED - BARCELONA 0-1

MANCHESTER UNITED - BARCELONA 0-1 // VIDEO+FOTO L-au blocat pe Leo Messi, dar și-au dat autogol! Catalanii au prima șansă la calificarea în semifinale

MANCHESTER UNITED - BARCELONA +10   FOTO
MANCHESTER UNITED - BARCELONA

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 23:50

Barcelona a câștigat manșa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor, scor 1-0 (Shaw 12 ag.), contra lui Manchester United.

  • Returul se joacă pe 16 aprilie, în Spania. 
  • În cealaltă partidă a serii, Ajax și Juventus au remizat, scor 1-1. Detalii AICI

Old Trafford e plin și vibrează în așteptarea meciului. Toți speră la un rezultat mare și toți își aduc aminte de rezultate mari. United rememorează un 7-1 contra Romei lui Chivu chiar într-o seară de 10 aprilie, cu 12 ani în urmă, în "sferturile" Ligii. Barcelona răspunde cu cea mai dură înfrângere suferită de Manchester în Champions, 0-4 în fața Barçei lui Romario și Stoicikov.

De el se temea

Pentru Solskjær, nu mai e lună de miere. Trei eșecuri în ultimele patru meciuri, șapte partide la rând cu gol primit, și atmosfera nu mai e fel de bună.

Norvegianul e cu gândul în primul rând la Messi. „E dificil să-l oprești, dar nu imposibil”, spune managerul "diavolilor". Știe că el e jucătorul care a marcat cele mai multe goluri în Ligă împotriva echipelor engleze. 22 în 30 de partide. Cu Manchester, doar două, însă cele mai importante. În două finale câștigate de catalani, și în 2009 (2-0), și în 2011 (3-1).

Nici acum, Suárez!

Nu trece nici un sfert de oră și Leo face liniște în arenă. Se infiltrează inteligent și îi oferă o centrare-cadou lui Suárez. 0-1 (12). Gol validat de VAR, însă uruguayanul n-are noroc. Aștepta să înscrie într-o deplasare de Champions din septembrie 2015. Și arbitrul trece autogol Shaw.
Cum să-l blochezi pe Messi? Jucând agresiv. Îi spargi nasul! E varianta lui Smalling, care îl lovește cu umărul, apoi cu palma peste față. "Centralul" italian Rocchi nu oprește jocul și, imediat, Piqué pare că îi agață piciorul lui McTominay în careu. Nu se dă nimic. VAR nu reacționează, nici la agresivitatea lui Smalling, nici la contactul din 16 metri.

A rezistat presiunii "diavolilor"

Messi reintră, însă United profită de momente de derută blaugrana și accelerează periculos. Mai ales Rashford. Dintr-odată, Barcelona își amintește că nu a mai trecut de "sferturile" CL din 2015. Și că nu a mai învins departe de casă în eliminatoriile Ligii de trei ani. Presiunea crește constant asupra defensivei spaniole, care rezistă tot mai greu. Rezistă totuși, pentru că Manchester nu trage niciun șut pe poartă.
Suferința lui Messi parcă se transmite colegilor. Strălucirea Barçei dispare în această luptă cu "diavolii". Dar meciul se încheie. Cu victorie catalană.

coutinho +11 FOTO

  Manchester United - Barcelona 0-1 (Shaw '12 ag.)

Click aici pentru LIVE + statistici!

Vezi VIDEO cu golul

Man. United: De Gea - Young, Smalling, Lindelof, Shaw - Fred, McTominay, Pogba - Dalot, Lukaku, Rashford
Rezerve: Romero - Jones, Lingard, Martial, Mata, Pereira, Rojo
Antrenor: Ole Gunnar Solskjaer

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Arthur, Busquets, Rakitic - Messi, Suarez, Coutinho
Rezerve: Cilessen - Alena, O. Dembele, Roberto, Malcom, Umtiti, Vidal
Antrenor: Ernesto Valverde

Arbitru: Gianluca Rocchi (Italia)

Vezi AICI programul sferturilor Champions League!

 
 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
balauru48
balauru48  •  11 Aprilie 2019, 09:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Exemplu de prostalau!

106773433522190
Marcello Kazan  •  11 Aprilie 2019, 09:17

Poftim???... Messi NU e imposibil de oprit???... Pai daca NU e imposibil de oprit, cum de a creat singur faza golului inscris de Suarez... Probabil ca in ziua in care Messi va putea fi oprit, in aceasi zi se va si retrage...

balamuc_cu_sapca
balamuc_cu_sapca  •  10 Aprilie 2019, 22:52
Postat de rocky2 pe 10 Aprilie 2019, 22:17

Sper sa treaca Ajaxul, dar e greu. Barça are adversar usor!

Eu sper sa castige CFR duminica !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează