INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Riscă România să piardă organizarea EURO 2020? Anunțul făcut de ministrul Sportului: „În acel moment vom informa opinia publică”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 11:19

Ionuț Stroe, ministrul Sportului, a comentat ipoteza conform căreia mai multe orașe din Europa ar putea pierde organizarea Campionatului European 2020, dacă se vor confrunta cu pandemii de coronavirus.

Nu este niciun fel de informare cu privire la reconfigurarea planurilor privind EURO 2020. Cu siguranță vom informa opinia publică în momentul în care vom fi înștiințați în mod oficial. E o oportunitate enormă pentru noi să organizăm această competiție și sperăm să n-o ratăm”, a declarat Stroe, la ProX.

De asemenea, conducătorul MTS a comentat și subiectul privind delegația României de kaiac-canoe care a întrerupt pregătirile din Italia și a revenit aseară în România, din cauza epidemiei de coronavirus: „Din păcate, în contextul acesta extrem de tensionat, orice informație făcută public e transformată în știre. Toți sportivii români care au venit din Italia sunt în afara oricărui pericol. Nu există niciun risc privind sănătatea lor. Au mers la Snagov, pentru că acolo este o bază nautică”.

UEFA ia în calcul varianta unei pandemii de coronavirus: „Orașele pot fi schimbate"

Vicepreședintele UEFA, italianul Michele Uva, a vorbit despre marele pericol care pândește Europa: coronavirus. Acesta anunță că „Euro 2020 nu va fi anulat", precizând însă: „Totuși, dacă situația va deveni amenințătoare, orașele pot fi schimbate în cazul în care țările nu asigură garanții. Vom urmări cu atenție acest subiect în fiecare dintre cele 12 orașe care găzduiesc turneul final, vom vedea ce decizii vor fi luate în fiecare țară privind coronavirusul".

4 meciuriva organiza Arena Națională la EURO 2020; 3 din faza grupelor și unul din „optimi”

România la EURO 2020

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

CITEȘTE ȘI:

ISLANDA - ROMÂNIA // EXCLUSIV Islandezii au stat de vorbă cu GSP: „Terenul nu va fi bun, dar tot aici jucăm și noi” + „Knattspyrnufelag e cea mai bună echipă de la noi, a voastră care e?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sexilianul
sexilianul  •  26 Februarie 2020, 19:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maccsero
maccsero  •  26 Februarie 2020, 17:28

Pentru asta ați demolat Giuleștiul, netrebnicilor?

calicon
calicon  •  26 Februarie 2020, 16:16

A venit corona la "fix".Pierdem nu din cauza nu avem nimic pregatit si din cauza virusului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează