INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bayern Munchen - Frankfurt 5-1 // GALERIE FOTO Arjen Robben, Frank Ribery și Rafinha și-au luat adio de la Bayern » Fanii le-au dedicat o scenografie 3D

Ribery, Robben și Rafinha și-au luat rămas bun de la fanii lui Bayern Munchen // FOTO: Reuters, Guliver/Getty Images +5   FOTO
Ribery, Robben și Rafinha și-au luat rămas bun de la fanii lui Bayern Munchen // FOTO: Reuters, Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 17:06

Bayern Munchen a învins-o sâmbătă după-amiază pe Eintracht Frankfurt, 5-1, iar victoria le-a adus bavarezilor un nou titlu în Bundesliga, competiție pe care au pus monopol în ultimele sezoane.

Meciul a avut însă și o altă încărcătură. A reprezentat ultima apariție în tricoul lui Bayern pentru olandezul Arjen Robben (35 de ani), francezul Frank Ribery (36 de ani) și brazilianul Rafinha (33 de ani), toți trei urmând să părăsească echipa la finalul sezonului.

Clubul le-a dedicat celor trei un moment special înainte de meci, când au fost premiați cu câte un tablou pentru performanțele deosebite reușite în tricoul lui Bayern.

Nici ultrașii bavarezilor n-au rămas datori, dedicându-le legendelor Arjen Robben și Frank Ribery o spectaculoasă scenografie 3D.

bayern munchen 4 +6 FOTO

12 ani a petrecut Robben în tricoul bavarezilor. Ribery a evoluat 10 sezoane pentru Bayern, în timp ce Rafinha a jucat opt ani pe Allianz Arena

Urmărește AICI desfășurarea meciurilor care decid titlul în Bundesliga!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1900294280054053
Iulian-Florentin Anghelescu  •  19 Mai 2019, 00:16

LOL "Bayern Munchen a învins-o sâmbătă după-amiază pe Eintracht Frankfurt, 2-0 iar victoria le-a adus bavarezilor un nou titlu în Bundesliga, competiție pe care au pus monopol în ultimele sezoane." A fost 5-1 dezinformatule de jurnalist de doi bani!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează