INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Ofensivă pentru Robert Lewandowski! Sume amețitoare în discuție: 700 de milioane pe an salariu » 19,7 miliarde până în 2030

Robert Lewandowski va fi o prioritate în 2024 pentru Arabia Saudită. Foto: Imago Images
Robert Lewandowski va fi o prioritate în 2024 pentru Arabia Saudită. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 16:48 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 16:49

Saudiții și-au propus să investească 19,7 miliarde euro în achiziții de jucători până-n 2030, iar atacantul Barcelonei, Robert Lewandowski (34 de ani), va fi o prioritate pentru Ministerul Saudit al Sporturilor în 2024. Polonezului i se pregătește un salariu de nerefuzat, aproape de cele 700 de milioane de euro pe sezon propuse lui Mbappe.

Echipele saudite au aruncat în aer acest mercato estival. Nu mai puțin de 219,7 milioane de euro au investit în achiziții de jucători, până acum. Și promit să nu se oprească aici.

Jurnalistul CBS Ben Jacobs, specialist pe zona arabă, a dezvăluit că Ministerul Saudit al Sporturilor este pregătit să alimenteze cluburile din prima ligă cu sume amețitoare, pentru a-și putea permite jucători de top cu care să ridice substanțial calitatea campionatului. Până în 2030, cifra totală ar urma să se ridice la nu mai puțin de 19,7 miliarde de euro!

Rapid, ofertă uluitoare pentru o vedetă de la CFR! + Șucu dă peste un milion de euro pe un golgheter de afară
RAPID
Rapid, ofertă uluitoare pentru o vedetă de la CFR! + Șucu dă peste un milion de euro pe un golgheter de afară

Robert Lewandowski va fi o prioritate în 2024

Cristiano Ronaldo e deja la Al-Nassr, Al-Hilal tocmai l-a ofertat pe Kylian Mbappe, iar din informațiile lui Jacobs, în 2024, prioritate va avea Robert Lewandowski! 

Atacantul Barcelonei, 35 de ani în august, a respins până acum ideea de a juca în Saudi Pro League, dar arabii nu se lasă. I-ar pregăti pentru la anul o ofertă apropiată de cele 700 de milioane de euro pe sezon propuse deunăzi lui Mbappe, de Al-Hilal.

Ei n-au renunțat nici la Luka Modric, 37 de ani, deși acesta tocmai și-a prelungit acordul cu Real Madrid. Iar Neymar, 31 de ani, ar fi de asemenea o țintă pentru anii care urmează.

Karim Benzema e perla acestei veri. Vine și Sadio Mane

În această vară, până acum, cluburile mari s-au întărit cu nume sonore din fotbalul european. Al-Ahli cu Edouard Mendy (Chelsea) și Roberto Firmino (Liverpool), Al-Ittihad cu Karim Benzema (Real Madrid), N'Golo Kanté (Chelsea) și Diogo Jota (Celtic).

Al-Hilal i-a achiziționat pe Ruben Neves (Wolverhampton), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) și Kalidou Koulibaly (Chelsea), iar Al-Nassr i-a adus alături de Cristiano pe Seko Fofana (Lens), Marcelo Brozovic (Inter) și Alex Telles (Man. United). Acum se pregătește să-și încoroneze campania de transferuri cu Sadio Mane, 31 de ani, pentru care i-a oferit lui Bayern 40 de milioane de euro.

Citește și:

Cine transmite la TV returul dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia

Mutare de ultim moment în Superliga: semnează fotbalistul cu 5 titluri în CV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
brentford
brentford  •  26 Iulie 2023, 19:00
Postat de pspsps pe 26 Iulie 2023, 17:57

e Jota nu Diogo Jota

Corect! Este Joao Pedro acest Jota. Dar ce sa-i faci? gsp incropeste un articol cu greseli,apoi il repeta cand aduc un upgrade.

pspsps
pspsps  •  26 Iulie 2023, 17:57

e Jota nu Diogo Jota

Vezi toate comentariile (2)
Comentează