INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Robert Lewandowski, luat la țintă de legendele lui Bayern Munchen: „Muller e în aceeași situație și nu face atâta circ! Câtă recunoaștere vrei?”

Robert Lewandowski și Thomas Muller / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Robert Lewandowski și Thomas Muller / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 13:50 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 15:14

Legendele lui Bayern Munchen îl critică public pe Robert Lewandowski (34 de ani), atacantul care urmează să poarte negocieri cu bavarezii pentru prelungirea contractului. Nume precum Markus Babbel sau Mario Basler sunt dezamăgite de atitudinea superstarului polonez, care ezită să facă un pas decisiv pentru a rămâne la Munchen. 

Contractul lui Lewandowski cu Bayern expiră în 2023, iar indecizia lui a provocat tensiuni în interiorul clubului, unde s-au format două tabere, notează publicația AS. Mai mult, foștii jucători l-au luat în vizor pe Lewa.

Robert Lewandowski, atacat de foștii jucători de la Bayern Munchen: „Câtă recunoaștere dorești?”

„Câtă recunoaștere dorești? Cei din conducere vorbesc doar pozitiv despre el, îi transmit că vor să-i reînnoiască înțelegerea. Câștigă de departe cei mai mulți bani. Ce mai vrei să facă, să-ți taie unghiile de la picioare?”, a spus Mario Basler, fost jucător la Bayern între 1996 și 1999.

La fel de critic a fost și Markus Babbel, omul cu șapte sezoane la bavarezi: „Niciun jucător, cu excepția lui Lewandowski, nu a primit atât de multă apreciere la Bayern în ultimii 20 de ani. Thomas Muller, care a făcut atâtea pentru acel club și e în aceeași situație, nu face un asemenea circ.

Lewandowski câștigă 25 de milioane de euro și își dorește și mai mult. Nimeni altcineva de la Bayern nu câștigă atât. Au fost momente în care a vrut să plece, dar Bayern l-a susținut pentru că îl apreciază foarte mult”, a spus fostul fundaș, conform sursei citate.

Știa Roman Abramovich ce urmează? Oligarhul rus a luat două decizii majore în ziua în care Rusia a invadat Ucraina
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Știa Roman Abramovich ce urmează? Oligarhul rus a luat două decizii majore în ziua în care Rusia a invadat Ucraina

Bayern Munchen îl ademenște pe Lewandowski cu un salariu uriaș

Bayern îi pregătește un supercontract lui Robert Lewandowski Deși mai are puțin și împlinește 34 de ani, munchenezii vor să-i prelungească internaționalului polonez înțelegerea până-n 2025, notează Bild. 

În baza acesteia, Lewa ar urma să încaseze per total 85 de milioane de euro, inclusiv bonusuri. Astfel, dacă în acest moment câștigă undeva în jurul a 24 de milioane de euro anual, salariul ar urma să-i crească la 28 de milioane pe sezon. 

Responsabilii campioanei Germaniei vor să discute direct cu el noul contract, deoarece au avut numeroase disensiuni cu impresarul Pini Zahavi. 

Agentul israelian l-a reprezentat și pe David Alaba la negocierile cu Bayern, în 2020, cerând foarte mulți bani, ceea ce i-a provocat o criză de nervi președintelui de atunci al clubului, Uli Honess: „Acest Zahavi este un veritabil piranha!”. În cele din urmă, vara trecută, Alaba a ajuns la Real Madrid.

337 de goluri și 69 de pase decisivesunt cifrele impresionante ale lui Robert Lewandoski în cele 365 de meciuri jucate pentru Bayern Munchen

VIDEO Robert Lewandowski, imperial la Bayern Munchen în sezonul trecut

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Dorit de Real Madrid și Bayern Munchen, Rudiger a ales o altă formație europeană de top! Contract pe 4 ani

Scene reprobabile în Bundesliga: meci abandonat după ce tușierul a fost lovit de un obiect aruncat din tribune

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
rav410wrc
rav410wrc  •  20 Martie 2022, 00:54
Postat de dragdim pe 19 Martie 2022, 21:36

La fel de mari ca cele ale lui Messi la naționala Argentinei. Vorbești aiurea, Lewandovski e singurul atacant care face deposedari și alunecări pe la mijlocul terenului. La Bayern, *** nu fac prea mulți purici.

Draga dim, nu-ncape comparatia, iar performantele "la fel de mari" sunt aur la JO 2008 si la Copa Am 2021, cu Nationala Argentinei! In ceea ce priveste performantele cu echipa de club, nici nu se poate face o paralela ... Asa ca, ti-ai ales prost sa-l compari pe Lewa cu Messi sau cu CR7 de ex ...

dragdim
dragdim  •  19 Martie 2022, 21:36
Postat de rav410wrc pe 19 Martie 2022, 16:26

Inclusiv prin Romanik, i se canta osanale lu' Lewa ... "Cel mai mare atacant" ... oportunist si pomanagiu! Numa' el sa dea gol :( Iar baietzii aia la Bayern, creeaza ocazii pt el, pe banda rulanta, intr-o Bundesliga in care bavarezii defileaza! Care sunt performantele Poloniei, cu Robert titular, ca sa facem asa, o mica paralela ?!

La fel de mari ca cele ale lui Messi la naționala Argentinei. Vorbești aiurea, Lewandovski e singurul atacant care face deposedari și alunecări pe la mijlocul terenului. La Bayern, *** nu fac prea mulți purici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ripensistu
ripensistu  •  19 Martie 2022, 21:31

E un tradator, cita minte sa ai sa te transferi la buyern, rusinea Germaniei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează