INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Robert Lewandowski, enervat de oferta lui Bayern. Contract prea scurt și fără creștere financiară! + Transferul lui Haaland la City, 99% rezolvat

Robert Lewandowski, alături de familia sa, la petrecerea de titlu a lui Bayern, foto: Imago
Robert Lewandowski, alături de familia sa, la petrecerea de titlu a lui Bayern, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2022 11:34 / Actualizat luni, 09 mai 2022 12:26

Golgeterul polonez Robert Lewandowski, care va împlini 34 de ani pe 21 august, nu e mulțumit nici de durata acordului propus de Bayern Munchen, doar un sezon în plus, și nici de oferta financiară, care nu i-ar aduce nimic în plus.

Dacă transferul lui Erling Haaland, de la Dortmund la Manchester City, e 99% rezolvat, The Athletic dezvăluind că va fi oficializat chiar în această săptămână, pentru 75 de milioane de euro, atacantul norvegian urmând să câștige 30 de milioane de euro anual până în 2027, în schimb, situația lui Robert Lewandowski e departe de a se limpezi. 

Gigi Becali se ia de CFR Cluj: „Nu am avut cu cine să mă înțeleg. Ce vreți să fac? Nu o să mă milogesc”
Universitatea Craiova – FCSB 0-1
Gigi Becali se ia de CFR Cluj: „Nu am avut cu cine să mă înțeleg. Ce vreți să fac? Nu o să mă milogesc”

Robert Lewandowski, 15 milioane, plus bonusuri de 5 milioane 

Bayern i-a făcut o ofertă, care l-a iritat însă și mai mult pe golgeterul polonez, susține cotidianul catalan Sport. Clubul german i-a propus un nou contract pe încă un sezon (până în 2024), nu două, cum vrea Lewandowski. Și aceleași condiții financiare ca în prezent. 15 milioane de euro, plus alte 5, sub formă de bonusuri de performanță. 

Săptămâna viitoare, directorul general Oliver Kahn și directorul sportiv Hasan Salihamidzici vor negocia din nou cu Pini Zahavi, impresarul jucătorului. Deocamdată, veștile dinspre München sunt că Lewandowski ar forța despărțirea de Bayern, după opt ani. 

Robert Lewandowski, la Barcelona? Sau rămâne ultimul an la München? 

„Barcelona nu poate decât să aștepte acum, jucând doar un rol de susținere, mai ales la cererea lui Zahavi", a comentat Sport. Kahn și Salihamidzici au anunțat însă că, în cel mai rău caz pentru club, dacă nu va exista un acord, polonezul care va împlini 34 de ani pe 21 august va rămâne pe „Allianz Arena" până în 2023 și va pleca atunci gratis.

343 de goluria marcat Robert Lewandowski în 374 de meciuri jucate în 8 ani pentru Bayern în toate competițiile

19 trofeea cucerit atacantul polonez la clubul bavarez, 6 numai în 2020, când a câștigat toate întrecerile posibile

Citește și: 

Decizie oficială » Ce se întâmplă cu prima ligă din Ucraina: Mircea Lucescu și Dinamo Kiev, traseu complicat în preliminariile UCL

Revoluție la PSG din sezonul viitor » Neymar, printre jucătorii de care parizienii vor să scape!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
202094105015534
Marika Benche  •  09 Mai 2022, 17:10

Poate pleaca in campionatul S.U.A. sau in tarile arabe , are o varsta inaintata , cred ca o sa plece in campionatele mai sus mentionate.

dinamo100
dinamo100  •  09 Mai 2022, 13:00

Nu cred ca Lewandowski va obtine un contract mai bun de la alt club.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează