INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Robert Lewandowski: „Nu sunt la aceeași masă cu Messi și Ronaldo, dar pot să-i invit să mănânce la mine”

Robert Lewandowski: „Nu sunt la aceeași masă cu Messi și Ronaldo, dar pot să-i invit să mănânce la mine”
Robert Lewandowski: „Nu sunt la aceeași masă cu Messi și Ronaldo, dar pot să-i invit să mănânce la mine”

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 19:47 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 19:47

Robert Lewandowski (32 de ani) spune, în interviul acordat în France Football, că se poate compara ca randament și goluri marcate cu cei pe care i-a învins în ancheta FIFA The Best 2020, Lionel Messi (33 de ani) și Cristiano Ronaldo (35 de ani).

Cel mai bun marcator european în 2020 și câștigătorul FIFA The Best lasă deoparte modestia, în interviul dat presei franceze. "Messi și Ronaldo sunt incomparabili și nu îmi imaginam să ajung la nivelul lor. Dar, dacă privim la cifrele ultimilor ani, cred că, în termenii randamentului și ai golurilor înscrise, nu stau rău. Nu sunt la aceeași masă cu ei, dar îi pot invita să mănânce la mine", spune Robert Lewandowski.

Câștigător a cinci trofee cu Bayern în 2020, polonezul de 32 de ani a mărturisit că idolii copilăriei au fost Del Piero, Henry și Baggio și c-a fost dorit în 2012 de Sir Alex Ferguson la Man. United, dar Dortmund nu i-a dat drumul: „Nu m-a deranjat refuzul”.

VIDEO. Rada vorbește despre posibila despărțire dintre Messi și Barcelona: „Nu va pleca!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dezvăluiri despre relația lui Mircea Lucescu cu jucătorii la Dinamo Kiev: „Când te critică, învață lecția!”

Virusul spune stop! Jadon Sancho și Bellingham, Crăciun interzis în Anglia: vor rămâne la Dortmund în perioada sărbătorilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează