INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOSNIA

Robert Prosinečki nu-și mai dă demisia de la bosniaci » „Ar fi fost ușor să plec și să spun că s-a terminat”

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 12:16

Robert Prosinečki (50 de ani), selecționerul Bosniei renunțase după înfrângerea rușinoasă din preliminarii, 2-4 cu Armenia la postul său, dar a revenit asupra deciziei. 

Croatul Robert Prosinečki se joacă de-a demisia la naționala Bosniei. După umilința de la Erevan, 2-4 cu Armenia, echipa e pe locul 4, cu trei înfrângeri în șase etape și doar 7 puncte adunate, fiind în spatele Finlandei și Armeniei, cu șanse mici de calificare. 

Inițial, selecționerul în vârstă de 50 de ani, din 2018 pe banca Bosniei, a anunțat că renunță la tot. A fost întors de federației, care vrea să-l păstreze până la sfârșitul preliminariilor. 

„Schimbarea antrenorului în acest moment nu ar fi o soluție bună. Încă mai sunt speranțe pentru a participa la Euro”, a comunicat forul de la Sarajevo.

Iar Prosinečki a declarat: „Mi-am schimbat decizia. Ar fi fost ușor să plec și să spun că s-a terminat. Am decis să rămân și sper să putem aranja lucrurile”.

VEZI ȘI:

Anglia - Kosovo 5-3 // Ce fenomen! Raheem Sterling e în TOP 5 mondial, după ce a intrat sub „aripa” lui Guardiola » Performanțe sclipitoare la națională

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează