INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Roberto D'Aversa, antrenorul lui Ionuț Radu de la Parma, a avut COVID-19

Roberto D'Aversa, antrenor Parma // sursă foto: Guliver/gettyimages +45   FOTO
Roberto D'Aversa, antrenor Parma // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 07 iunie 2020 13:30

Roberto D'Aversa (44 de ani), antrenor la Parma, a prezentat simptome după meciul cu SPAL, dar a aflat abia recent, după ce-a făcut testul de anticorpi: „Mi-a fost teamă pentru familie”.

După mărturia lui Gian Piero Gasperini, care a declarat că s-a simțit rău în Valencia, la returul cu Atalanta din „optimile" Ligii, mai apar și alți antrenori italieni atinși de noul coronavirus. Și Roberto D'Aversa a anunțat, la trei luni de la infectare!, că s-a îmbolnăvit. 

„După meciul cu SPAL, am avut puțină febră și simptomele ușoare care mi se întâmplă în fiecare an. Dar am avut grijă să nu risc sănătatea nimănui, când am făcut testele de anticorpi am aflat", spune tehnicianul lui Ionuț Radu.

Roberto D'Aversa: „Confuzie în plan sportiv”

D'Aversa a povestit perioada carantinei: „La început fotbalul trecuse în planul doi, lumea murea și nu mai reușeam să mă concentrez. Soția a plecat după închiderea școlilor la Pescara și eu m-am temut pentru sănătatea părinților în vârstă. Copiii au înțeles repede situația, cei mari n-au vrut să mai iasă deloc afară, cea mai mică a dovedit maturitate cerând să poarte mască! 

A existat multă confuzie în plan sportiv și mi-aș fi dorit ca fiecare cetățean italian să fi avut acces la teste. Acum am însă sentimente pozitive, putând vorbi despre reluarea pregătirilor și a meciurilor din Serie A".

Și Iachini s-a vindecat

Sâmbătă seară, președintele Fiorentinei, Rocco Commisso, dezvăluise că printre multele cazuri de COVID-19 s-a numărat antrenorul. „A avut virusul și Giuseppe Iachini. Am aflat de curând".

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria Serie A

+41 FOTO

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre Serie A:

Cristiano Ronaldo trece la un alt nivel » Și-a pus crampoane speciale pentru viteză maximă!

Brescia i-a reziliat contractul lui Balotelli! Clubul din Serie A l-a dat afară unilateral!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează