INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Robinho a fost prezentat oficial de Pele la Santos!

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2010 00:00

După ce a jucat la Real Madrid şi la Manchester City, brazilianul Robinho s-a întors după 8 ani petrecuţi ăn Europa la echipa sa de suflet, Santos.

Nedorit de noul antrenor Roberto Mancini şi considerat mult prea pretenţios faţă de cît oferă, Robinho s-a despărţit de Manchester City. Atacantul brazilian, foarte şters în actuala stagiune, a fost împrumutat 6 luni în ţara sa, la FC Santos. El se întoarce astfel la echipa de unde s-a transferat în 2005 la Real Madrid, pentru 25 de milioane de euro, de la spanioli trecînd la City în 2008 contra a 40 de milioane de euro.

La prezentarea oficială în faţa propriilor suporteri, atacantul de 26 de ani a fost însoţit de celebrul Pele, conaţionalul lui Robinho fiind şi el un simbol pentru clubul sud-american.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  01 Februarie 2010, 20:43

cred ca suntem in 2013. prostii marca gsp.

 •  01 Februarie 2010, 20:43

cred ca suntem in 2013. prostii marca gsp.

 •  01 Februarie 2010, 20:36

mie jena de asa jurmnalist dar idea era alta robinhio la santos pentru a prinde brazilia la cupa mondiala bravo sa speram si eu cred ca mai poate si uite cum in brazilia joaca acum unii dintre cei mai buni fodbalishti ai planetei adriano robinhio r.carlos ca sa nu mai amintesc de ronaldo unicul frumos chear nu cred ca jucatorii sunt terminati ronaldo a dovedito pe deplin sa vedem cum se va descurca shi robinhio

Vezi toate comentariile (8)
Comentează