INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Furie în Brazilia după ce s-a anunțat că Robinho vrea să revină pe teren: „Un ticălos condamnat pentru viol trebuie să joace după gratii!”

Robinho, 39 de ani pe 25 ianuarie, foto: Guliver/gettyimages
Robinho, 39 de ani pe 25 ianuarie, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 13:11 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 13:49

Walter Casagrande, fost atacant brazilian, de mulți ani jurnalist, a reacționat cu înverșunare când a aflat că Robinho, ex-jucătorul lui Real Madrid și AC Milan, vrea să se întoarcă în fotbal, deși a fost condamnat în Italia la 9 ani de închisoare.

Robinho, 39 de ani pe 25 ianuarie, nu mai joacă din 2020, de la Bașakșehir, dar se gândește să revină pe teren, deși a fost condamnat în Italia la 9 ani de închisoare pentru viol. Nu e după gratii doar pentru că Brazilia refuză să-l extrădeze.

Fostul internațional brazilian, ex-Real Madrid, Manchester City și AC Milan, are o ofertă de la Portuguesa Santista, în liga secundă paulista. Susține că se teme doar de "atacurile presei".

Shakira n-a avut milă de Gerard Pique și Clara Chia, actuala lui iubită! Cântăreața columbiană a lansat o nouă piesă în care îi umilește pe cei doi
MONDEN
Shakira n-a avut milă de Gerard Pique și Clara Chia, actuala lui iubită! Cântăreața columbiană a lansat o nouă piesă în care îi umilește pe cei doi

„Robinho e un individ care nu vede nimic greșit să violeze o femeie”

Ultimul care l-a criticat a fost un nume cunoscut la São Paulo, Walter Casagrande, 59 de ani, fost atacant la Corinthians, Ascoli și Torino, cu 19 selecții și 8 goluri la naționala auriverde.

Casagrande, analist sportiv la TV Globo, un înverșunat contestatar al lui Jair Bolsonaro, președintele de extremă dreaptă al țării (2019-2022), i-a pus la zid pe Robinho și pe toți care-l încurajează să reapară pe stadioane.

„E condamnat pentru viol, ar trebui să fie în închisoare, nu să se plimbe pe plajă, să joace footvolley și să mediteze dacă se întoarce sau nu în iarbă. Un individ care nu vede nimic greșit să violeze o femeie și care râdea de victimă într-o conversație telefonică înregistrată de poliție. Asta e, în realitate: un ticălos, un laș", a scris Walter în rubrica sa din UOL Esporte.

„Campionatul lui Robinho? O închisoare de maximă securitate”

„Să ajungă la Portuguesa Santista? Cine angajează un infractor va fi complice la infracțiunea sa. Ar fi inacceptabil pentru un club să aducă un violator condamnat să joace fotbal. Campionatul său trebuie să o închisoare de maximă securitate. Se plânge că e vânat de presă. Robinho, tu nu ești o persoană persecutată, tu ești căutat de justiția italiană. Să spui că ești nevinovat prin avocați e un afront la adresa societății mondiale", a adăugat el.

Casagrande a atras atenția: „E datoria guvernului să rezolve această situație, e o rușine pentru Brazilia să aibă un violator cunoscut în lumea întreagă făcând paradă pe plajă și anunțând că vrea să joace din nou. A comis o infracțiune odioasă și cine îl angajează greșește la fel de mult. Locul lui nu e pe teren, ci după gratii".

100de selecții are Robinho la naționala Braziliei (2003-2017), pentru care a marcat 28 de goluri

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

„Enigmă” în competiția bizară organizată de Pique. La propriu! » Spaniolii au bănuieli: „E din La Liga și se ascunde de club”

Ascunde Bayern adevărata accidentare a lui Manuel Neuer? Marele portar s-ar putea retrage!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează